Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az a 2-3 dolog ami megfog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a 2-3 dolog ami megfog titeket egy noi testben?

Figyelt kérdés

Peldakent leirom az enyeimet.

Nekem az egyik az arc, ahol inkabbaz aranyos arcu lanyokat preferalom.

Masik a mell, amit akkor szeretek igazan ha van tartasa, "kezre all" ugymond es termeszetes.

Harmadik pedig a noi fanszorzet. Szerintem ez a legszebb a nokon (mar aki meghagyja) ,mert egyediseget ad az egesz meztelen noi testnek es szamomra gyonzoru es esztetikus egy szep szoros punci.

2020. okt. 12. 00:11
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Általában az egész nő.

De ha egyet kettőt ki kéne emelnem, akkor a popsi (de az nagyon), az arc, lábfej (nem feltétlenül fétis, csak szeretem ha szép).

Kb így...

F

2020. okt. 12. 00:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Persze nekem is az egesz no csak kivancsi vagyok hogy masokat mi nyugoz le benne legjobban:)
2020. okt. 12. 00:19
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

Popsi, arc, öltözködés.

Ezen kívül nekem a felkar egy specifikus dolog. Elárulja, hogy mennyire sportos, vagy gebe a ruha alatt, tehát ebből, hogy mennyire fogok 2 hónap után elhízni, ha komolyra fordul a dolog (tapasztalat).

2020. okt. 12. 00:49
 4/7 anonim ***** válasza:
59%
Szeretem, ha cicihez picit nagyobb bimbóudvar tartozik. Kerek popsi, és vékony lábfej.
2020. okt. 12. 06:40
 5/7 anonim ***** válasza:
59%
Arc (mosoly), szép kerek popsi és egy szép lábfej. De egyébként az összkép a fontos.
2020. okt. 12. 06:55
 6/7 anonim ***** válasza:
59%
Szép arc (ez nagyon fontos), szexi lábak (nem lábfétises vagyok, én a formás combokra bukok), ja és lehetőleg legyen 170 cm a csaj, mert magas vagyok.
2020. okt. 12. 09:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Első az arc, mellek, aztán az egész alak.
2020. okt. 12. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!