Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fordult el, amikor utána bámult?
Figyelt kérdés
Sétáltam, de ő távolabb volt tőlem. Meglátott, el is fordult, aztán visszafordult és nézett elég sokáig. (Ismerjük egymast, és biztos hogy felismert, semmi extra nem volt rajtam)
L
2020. okt. 11. 22:05
3/10 anonim válasza:
Tökjó hogy ismeritek egymást, ezáltal inkább őt kellene megkérdezned.
4/10 anonim válasza:
Kölcsön akart kérni, de még gyűjti a bátorságot.
5/10 anonim válasza:
nem akarta hogy észrevedd hogy észrevett. picit ciki ha lebukik hogy a valagad stíröli.
6/10 A kérdező kommentje:
A "valagam" nem elől van. (Nem, nem voltak kint a melleim sem. Mielőtt ez jönne)
2020. okt. 11. 22:25
7/10 anonim válasza:
Tetszel neki de inába szállt a bátorsága!
8/10 anonim válasza:
ó, bocsáss meg a "valag"miatt(is)! zavarban van tőled ez egyértelmű. talán adhatnál neki valami kapaszkodót, már ha te is akarod.
9/10 anonim válasza:
A zöldséges 3.1 másodpercig nézett rám, majd 2.1 másodpercig a plafonra és a jobb kezével a bal fülét megvakarta, mire gondolhatott? 😅
Ha akarsz valamit a pasitól akkor ne gondolatolvasósdit játssz, hanem vedd elő a legbűbájosabb mosolyod és nagy cicaszemekkel nézz rá mosolyogva - adj neki "jeleket" hogy kezdeményezzen, a száját is használja (először kommunikációra) ne csak a szemeit.
10/10 A kérdező kommentje:
Utolso: szamtalanszor lattam mar ezt a valaszod, legyel kicsit kreativabb es ne ugyanazt a masold be mindenhova. Egyebkent meg nem jo hasonlat, de mindegy
2020. okt. 11. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!