Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha olyat kér tőlem a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha olyat kér tőlem a párom szexben, amiről tudja hogy nekem a múltban rossz emlékem van, akkor magasról tesz az érzéseimre? L

Figyelt kérdés
2020. okt. 11. 13:00
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
Sajnos ez így van igen.😥
2020. okt. 11. 13:02
 2/9 anonim ***** válasza:
30%
Nagyon valoszinu hogy az erzeseid nemerdeklik
2020. okt. 11. 13:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, vagy esetleg mégsem annyira egyértelmű a számára, mint ahogy te gondolod.

Beszélj vele erről nyíltan: ha tényleg azt látod, hogy nem érdekli, akkor pedig hagyd ott.

2020. okt. 11. 13:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez sokmindetől függ.

A rossz emléked a múltban van, most a jelenben vagy egy másik emberrel, lehet hogy változik a te hozzáállásod, élményed.

Mennyire van tisztában azzal, hogy neked ez mit okoz, hogy kavar fel, mik az érzéseid a dologgal kapcsolatban?

Milyen rossz érzésről van szó? Fizikai fájdalom, lelki fájdalom, undor? Mennyi kapcsolata volt előtted, hogy megtapasztalja, hogy különböző embereknek más fáj és más jó, mást szeretnek vagy tartanak undorítónak vagy megalázónak?

2020. okt. 11. 13:25
 5/9 A kérdező kommentje:

Részletesen elmeseltem neki, úgyhogy, tudja ez nekem mennyire fáj.

Fizikai fájdalomról van szó.

Egy kapcsolata volt.

2020. okt. 11. 13:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
azért kéri, mert vágyik rá és szeretné veled megélni, esetleg a régi rossz élmények ellenére kellemesen megélni veled és megmutatni, hogy lehet az jó is
2020. okt. 11. 13:39
 7/9 anonim ***** válasza:
7-essel értek egyet ! Nálunk is van hasonló, 18 éves koráról maradt egy rossz emléke, még a volt férjével, de most elmúlt 40. Igazából tudomásul vettem, hogy ő ezt nem szeretné, nem is eröltetem, viszont tudom, hogy mivel mindketten sokkal tapasztaltabbak vagyunk, így szerintem most érdemes volna egy újabb eséjt adni ennek is, és nem full kizárni egy életre. Mondjuk azt vettem észre, hogy már pedzegeti azért, hogy kipróbájuk, illetve volt más is, amiben eleinte határozott nem volt a válasza, de aztán meglepett vele, és még élvezi is, hogy ezzel örömet okoz nekem.
2020. okt. 11. 14:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de konkretizálnád h mit kér a párod és hogy ezzel milyen tapasztalatod volt? Csakmert sokkal könnyebb lenne válaszolni.
2020. okt. 11. 19:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Tőlem meg pont hogy ilyeneket akar egy csaj... Nem cserélünk?:)
2020. okt. 11. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!