Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme BDSM játékba kezdenem egy olyan lánnyal, akit nem ismerek régóta és nem bízom benne?
Szerintem ha felmerül benned ez a kérdés, akkor nincs értelme. Ez egy hatalmas bizalmon alapuló dolog. Én személy szerint csak olyannal mentem bele, akiben teljesen megbíztam. Ha nem bízol meg benne, akkor hagyd a csudába. Persze ez csak az én személyes véleményem.
35N
ha nincs bizalom, akkor értelmetlen az egész
nekem többen a kezükbe adták magukat, nem csak erotikus téren, ilyenkor elég nagy hatással vagyok az egyénre, az alárendelt félre, ha nem bízok benne, vagy ő nem bízik bennem, akkor inkább ez egy negatív hatást fog kelteni, hogy "vajon mit kér legközelebb?" vagy "vajon betartja e a szabályokat, nem hazudik"
ilyen érzésekkel értelmetlen a dolog
Ha nincs bizalom akkor tartsd magadtól távol.
Akadt aki úgy járt, hogy ráfogták, hogy erőszakoskodott és a lány beleegyezése nélkül tett meg dolgokat.
Érdemes játszadozás előtt papírra fektetni az elvárásokat és a határokat.
A szabadságoddal játszanak olyanok is akikben bízol.
Nemhogy azok akikben nem bízol.
Nem akarsz sem hat hónapot sem éveket ülni egy lökött miatt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!