Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megdugtam az exemnek a hugát. Ez baj?
Figyelt kérdés
Tegnap este egy házibuliban voltam az exemnél, akivel jó barátságban vagyunk most is, ezért voltam ott. Van már pasija amúgy, elég komoly kapcsolat. Nos az exem huga most szingli éppen, és hát úgy alakult, hogy megdugtam tegnap az egyik szobában, amíg a többiek iszogattak. Miután kijöttünk, hozzám se szólt az ex, sőt, nem is köszönt mikor eljöttem. Vajon haragszik, amiért rámentem a hugára, vagy mi ez?2020. okt. 10. 10:19
1/17 anonim 

válasza:

Szerintem mostmár nem vagytok olyan jó barátságban. Én nem bánnám nagyon a helyedben. Többet ér a huga gerincre vágva mint az ilyen barátság. 😁
2/17 anonim 

válasza:

Ááá miért is haragudna. Inkább szánalmasnak tart téged,meg a húgát.
3/17 anonim 

válasza:

2 Az a szánalmas aki szerint egy 3. fél beleszólhat két egészséges felnőtt ember közötti viszonyba. 🙃
4/17 A kérdező kommentje:
Miért lennék szánalmas? Egyértelműen a kiscsaj is akarta, alig várta hogy legyen már valami. Tök aranyos amúgy (zárójelben mondom csak, jobb mint a nővére). Bár na, megértem ha kellemetlen volt a helyzet neki, de ezért nem kéne haragudjon szerintem. Hacsak nem féltékeny.
2020. okt. 10. 10:30
5/17 anonim 

válasza:

Nem mindegy hogy haragszik-e?
Ha tetszik a hugi, nyugodtan szedd fel komoly kapcsolatra.
6/17 anonim 

válasza:

Denagy király vagy !
Én is ezt tenném, de még várni kell hogy 18legyen a huga :D
Pacsizlak
7/17 anonim 

válasza:

Szerintem jól tetted, a nővérének egyedül a saját kapcsolatához van köze.🤷
9/17 anonim 

válasza:

Családban marad!Más ne zavarjon!
10/17 anonim 

válasza:

Rá lehetne fogni valamiképp, hogy nem illett volna, hiszen már veled kavart a nővére, de igazából ebben semmi kivetni való nincs. Hacsak a nővérével nem voltál szemét, mert akkor megérteném az ellenkezést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!