Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Akikkel idáig lefeküdtetek elégedettek voltatok az ágyban nyújtott teljesítményükkel?
Azokkal a csajokkal akikkel lefeküdtetek idáig,az ő teljesítményükkel elégedettek voltatok az ágyban?
Jó volt a "sima" szex és az orál is?
Utolsó: plussz még egy 🙂
Csak azt nem tudom honnan tanulják szegények. Tényleg ennyire alacsonyan van a léc?
De lehet a szülők a felelősek ezért, mert a legtöbb olyan prűd...
Többnyire igen, mert törekszek a nyílt, őszinte, laza kommunikációra a szexben is, hogy mindketten feloldódjunk, és komfortosan érezzük magunkat.
Ez a fajta megközelítés a nők, de úgy a szexen kívül is általában az emberek nagy része felé jól működik, hogy lebontsa a gátakat.
De azért volt pár olyan nő az életemben, akik annyira görcsösek és bezárkózóak voltak, hogy nem tudtam velük mit kezdeni még ilyen hozzáállással sem, velük nem volt jó a szex(sem, és más sem).
Szerintem a tabusítás a legnagyobb probléma.. ezért sokakban az jön le, hogy nem illik/nem szabad erről beszélni és kínosnak érzik, ha erről van szó.
Nem mondom, hogy az ember homlokára legyen írva, de ne nézzen már rám ferde szemmel azért, mert egy beszélgetés közben megkérdezem tőle, hogy szereti-e ha húzzák a haját.
És ez most csak egy apró példa.. a gond ezzel az, hogy az emberek nem merik felvállalni a vágyaikat és lelkiismereti kérdést csinálnak belőle, ha valami pl nem jó, amit a párjuk csinál.. borzalmas.
Én simán megmondom, ha mondjuk nem jó ahogy oráloznak, de a lányoknál ez nem így volt, többségében éreztem, hogy élvezik, de akinél éreztem, hogy nem megfelelő neki, ahogy csinálom, és megkértem, hogy segítsem az meg szégyellte magát.. azokról nem is beszélve, akik nem is engedték, hogy nyaljam őket.. "neki arra nincs szüksége" jesszus, gondoltam magamban..
Elhiszem, hogy nehéz levetkőzni mások előtt, de bakker.. áh. Nem is megyek bele, mert csak kiakadok ezen.
Mondjuk én pont olyan lány vagyok, aki imádja az orált (nagyon benedvesedek tőle), kezdeményezek, napi 1 nem elég, beszélek a szexről (ne legyen már a szex tabu a 21.században), sőt, én rendeltem bilincset meglepiként a páromnak.
Szóval csak ki kell fogni, sok ilyen lány van egyébként.
20L
Nem, de hogy vígasztaljalak a pasik teljesítménye is igen hullámhó, van aki nagyon jó, más meg nagyon felejtős.
Olyan ez mint az étterem, ott sem ízlik minden étel.
Ha nem illetek össze sexuális téren a párotokkal az a kapcsolstot is tönkreteszi. Velem megtörtént, az első egy-két évben volt orál, kezdeményezés, romantika. Utána pokol lett. Az együttlét a következő séma szerint működött. 1. Hajnalban volt kedve hozzá. 2 Arra ébredsz, hogy a posiját hozzád nyomja. 3. Feladat: Farkad áll, oldalról-hátulról elintézed, ő nem mozog. Kész.
Eredmény: ha 20 másodpercen belül nem áll a farkad, hiszti: "nem is kívánsz" (mitől is állna, akkor ébredtél.) Se nyalakodás, se semmi, minden visszautasítva. Végső eredmény: impotencia, majd szakítás.
Most már minden rendben. Tudom, férfi is tud előidézni frigiditást a nőben, de fordítva is lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!