Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mi a véleményetek a támogatásért cserében nyújtott szexről? Volt már benne részetek?
Nem fogják bevallani, pedig nagyon könnyen kaphatóak rá! Épp most szombatra 2 ilyen randim is van.
Aki bevállalja, hogy Neki volt már ilyen, annál sok esetben az összeget lehet kétségbe vonni. Ezek rendre azt mondogatják, hogy volt aki 50-60-70E-t fizetett .... érdekes módon velem meg eljönnek 20-25E-ért ... volt aki gumi nélkül is! COOL! Nincs szebb dolog, mint az ilyen kötöttségek nélküli kapcsolat. Jobb mint ha hagynám, hogy valami insta-p.csa fejőstehénnek nézzen!
Persze, én szeretem...
22/N
Igen, nő vagyok :)
Nézz szét a puncs-on és meglátod mi a nők véleménye erről. Avagy a rosszlányokon, csak ott fix díjnak hívják a "támogatást".
Egyébként amelyik nő csinálja (szép számmal vannak ilyenek is) az értelemszerűen elfogadja, a többi meg elítéli ilyen egyszerű.
Mégis hol találni ilyen csajokat??? Én hiába is keresek nem találok egyet sem. Nyilván ha milliomos lennék akkor találnék de nem vagyok az. :D
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!