Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nőknek is bejönnek a mostani fiatalok?
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de eddig én nem vettem észre, hogy 19 éves srácoknak kockás hasa van és helyes arca 🧐
Az én generációm férfiai (30) totál elengedte magát. (Sokan)
Ez most csak úgy feltűnt....
Rendben.
Osztom a négyes válaszát. :D
23/L
Ízlések és pofonok. Sosem jöttek be a korombeliek, a fiatalabbak meg pláne... Azért egy kockás hastól nem fogok elajulni.. Lehet szépek, de számomra nem férfiak. Tőlem is viheted az összeset is akár, maradok a 30 + nal.
26/L
Kérdező amúgy tök igazad van.
Én is 29 vagyok, pasi és persze meló mellett próbálom tartani a szintet, de egyszerűen nem megy. A fajtársaim közül meg minél sikeresebb valaki az életben, annál jobban elhizik. A nagyon gazdag hátterűek jobban néznek ki de közülük is sokan megzuhantak.
Végig nézek egy 16-18 éves iskolás csapaton és beszarok hogy minden nap esznek a mekiben, kis olcsó tini ruhájukban fagyoskodnak de azért egy gramm zsír nincs rajtuk, tök jól néznek ki, semmi bajuk. Még...
Mondjuk én nem vágyom a tini lányokra de el kell ismerni hogy jobb passzban vannak a fiatalok. Mondjuk a lányok később is tartják magukat, csak a pasik nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!