Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen számot írnátok (ami igaz is) az alábbi kérdések mögé? Trollok és lepontozók kíméljék meg ezt a kérdést! Lehet privátban is írni, ha tartotok a fenti két kategóriától :)
Figyelt kérdés
1. hány pasival szexeltetek?
2. hány pasival volt csak orál szex?
3. hány pasival szexeltetek megismerkedésetek napján?
4. hány 20+ cm méretű pasitok volt?
5. hány pasi szüzességét vettétek el?
6. hány évesen kezdtétek a szexet?
7. mostani korod?
2020. okt. 7. 18:06
22/37 anonim válasza:
1. 8
2. 0
3. 6
4. 3
5. 0
6. 15
7. 18
24/37 anonim válasza:
1. Kettővel
2. Nulla
3. Nulla
4. Egy
5. Egy
6. 17
7. 21
29/37 anonim válasza:
KB. 30 pasival szexeletem
0 akivel csak orál
3 pasival az első alkalommal, ezek közül a 2. lett az első férjem, a 3. a második férjem
1 pasi volt szűz
1 volt 20+
13 évesen vesztettem el
43 vagyok
30/37 anonim válasza:
Majd készül ebből valami statisztika, vagy összesítés? Vagy mi a célod ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!