Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőkhöz szolna a kérdés bár csak csekély törekvés inkább leírom a lényeget. Miért van az hogy bármilyen kérdésre nőként válaszolva egyből 3 kiéhezett kan ír rám minimum?
Én van, hogy napokon keresztül nem kapok privátot, pedig minden nap megfordulok az oldalon, és válaszolok legalább 1-2-3 kérdésre. Vagy többre, változó. De ha kapok is, sose csináltam belőle problémát. Elolvasom, és legtöbbször törlöm, néha válaszolok.
Figyelmen kívül is lehet hagyni az üzeneteket. Attól, hogy van olvasatlan, tudod használni az oldalt tovább.
Talán nem mindegy a kérdés stílusa, témája, hogy milyenre érkezik privátözön.
Ez nem itteni jelenség - mindenhol ez megy a neten, legyen az bármilyen fórum, vagy csak a face. Utóbbira tökmindegy milyen szolíd képet teszel fel, ha bárhol egy kommenttel, vagy más úton "láthatóvá" válsz máris jön legalább 10 "degyönyörűvagyismi?" típusú üzenet meg 2-3 farokkép. A társkeresőkről nem is beszélve, alig győzöd nyomogatni a tiltógombokat.
Aki itt kiírja hogy nő az meg azért teszi mert vagy aznap regisztrált és még naiv, vagy direkt priviket akar kapni (ne álmodozzatok, a 99%-uk meleg pasi).
azért van mert a nők mostanra árucikket csináltak a pnájukból, ergo a sok egomán picha aki nem dug senkivel, csak jelentős előnyökért, vagy pénzért, és ez lassan a 90%, valamint azért mert az utóbbi években több lett a hím, mint a nő, a világ tele van kiéhezett hímmel. a legtöbbjük faék egyszerűségű aggyal. így minden halvány kamulehetőségre is azonnal megpróbálnak rárepülni mint a legyek...
De komolyan, kiírod hogy partnert keresnél, 100 pasi írna aki azonnal megdugna, az nem is érdekli őket hogy hány éves, hány kiló hogy néz ki az illető, vagy hogy hányezer kilóméterre lakik, csak írják hogy dugnák. :D
#16 Csak időnként nevet változtatnak ahogy észrevettem.
Főleg az utóbbi 1-2 hónapban mintha az egész bagázs "kicserélődött" volna. Alig van régi név, viszont rengeteg új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!