Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt már olyan szitu, hogy nagyon rátok jött a kanosság de nem volt alkalom maszturbálni? Pl nem voltatok egyedül, koliban stb
WCn simán megoldható, nekem is volt már rá példa melóban is.
26/F
Nekem is szülőkkel való nyaraláskor volt a legdurvább ilyen, egy szobába voltunk 4en tesommal meg velük és még a wc-n is necces lett volna, egy hét volt a nyaralás és 5. napon már nem bírtam tovább, előtte este alig bírtam elaludni, amikor felkeltem már azthittem felrobbanok, és inkább nem mentem le reggelizni mert aztmondtam rosszul agyok csak hogy kiverhessem
amúgy máskor ha ilyen van akkor szenvedek, és az első adandó alkalommal azonnal csapom ki, nehezen viselem, és könnyen felizgulok xd
Egészséges férfiként ez egy mindennapos dolog
A szerencsésebbeknek jut valami p.na, a szerencsétlenebbek meg szenvednek ha nincs mód a recsire sem. Borzalmas tud lenni néha, de nem sokmindent lehet tenni, amikor lehetőség van rá ki kell szedni az anyagot, férfisors
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!