Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvetitek azokat a lanyokat akik szeretik az egyejszakas kalandokat?
Egyáltalán nem vetem meg őket. Oda kell figyelni a higiéniára és a védekezésre, ennyi. És az elején tisztázni kell, hogy csak egy éjszaka.
Miért ne élhetné meg a vágyait bárki, bármelyik nemhez tartozik is, ha azzal nem árt senkinek?
Nem vetem meg őket, csak ennek megfelelően használom őket.
Alkalmi dugásra.
Eszemben sincs velük párkapcsolatra összeállni.
Az egy ejszakas kalandok azok azert altalaban alkoholfogyasztas utan jonnek ossze ugy meg azert eleg korlatolt sokminden. Sokkal jobb szerintem ha nem csak egy ejszakara szol, de a no tudja mi kell neki. Egy ido utan szerintem beleun ebbe kieg. De ettol meg nem elitelendo (persze a ferfiak dughatnak annyi novel amennyivel akarnak, de a nok mar egybol ribik ha 4nel tobb pasijuk volt? nemar...)
Ffi vagyok.
Utolsó!
„persze a ferfiak dughatnak annyi novel amennyivel akarnak, de a nok mar egybol ribik ha 4nel tobb pasijuk volt? nemar8
Demár!
"persze a ferfiak dughatnak annyi novel amennyivel akarnak, de a nok mar egybol ribik ha 4nel tobb pasijuk volt? nemar..."
Majd ha a férfiaknak is olyan egyszerű lesz dugni annyi nővel, amennyivel akarnak (a k...vázás nem ér), mint a nőknek, akkor változni fog ezen a téren a közvélemény.
De amíg egyelőre a nők kegyeiért harcolni kell, addig a TELJESÍTMÉNYT el szokták ismerni. Még ha genetika és külső is, a sportolóknál is el szokták ismerni.
És minden ellenkező nézettel ellentétben a könnyűvérű részeg csajok megdugása nem annyira elismerendő férfi körökben sem, mint egy max 4 partnerrel rendelkező jégkirálynő meghódítása.
De attól még teljesítmény mindkettő.
Ezzel szemben egy nőnél mi van? Nem túlzás azt állítani, hogy csak szét kell tennie a lábát és máris lesz jelentkező.
És nőknél is elismerik azt, ha jól választott a jelentkezők közül és normális férfit fogott ki és lenézik azt, aki mindig idiótákkal akad össze és a nőtársai is megkérdőjelezik, hogy normális-e, hogy olyanokkal egyáltalán szóba áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!