Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megvetitek azokat a lanyokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvetitek azokat a lanyokat akik szeretik az egyejszakas kalandokat?

Figyelt kérdés
L
2020. okt. 6. 21:42
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem, HA azt nyíltan vállalják. Azt viszont gáznak tartom, amikor valaki belemegy ilyenekbe, de utána megpróbálja előadni a szentet. Elég sok lánynál láttam, hogy voltak egyéjszakásaik, nem is egy, aztán más lányt kibeszéltek, hogy mekkora ribi ugyanezért.
2020. okt. 7. 00:02
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak ne szeressek bele!
2020. okt. 7. 08:42
 23/32 anonim ***** válasza:
69%

Egyáltalán nem vetem meg őket. Oda kell figyelni a higiéniára és a védekezésre, ennyi. És az elején tisztázni kell, hogy csak egy éjszaka.

Miért ne élhetné meg a vágyait bárki, bármelyik nemhez tartozik is, ha azzal nem árt senkinek?

2020. okt. 7. 08:57
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem vetem meg őket, csak ennek megfelelően használom őket.

Alkalmi dugásra.

Eszemben sincs velük párkapcsolatra összeállni.

2020. okt. 7. 09:01
 25/32 anonim ***** válasza:
54%
Szóval téged az újdonság varázsa izgat, nem pedig egy vagy akár több állandó partner, akikkel fixen tudod, hogy jó a szex?
2020. okt. 7. 09:48
 26/32 anonim ***** válasza:
69%
Nem.
2020. okt. 7. 20:52
 27/32 anonim ***** válasza:
30%

Az egy ejszakas kalandok azok azert altalaban alkoholfogyasztas utan jonnek ossze ugy meg azert eleg korlatolt sokminden. Sokkal jobb szerintem ha nem csak egy ejszakara szol, de a no tudja mi kell neki. Egy ido utan szerintem beleun ebbe kieg. De ettol meg nem elitelendo (persze a ferfiak dughatnak annyi novel amennyivel akarnak, de a nok mar egybol ribik ha 4nel tobb pasijuk volt? nemar...)

Ffi vagyok.

2020. okt. 8. 18:23
 28/32 anonim ***** válasza:
32%

Utolsó!

„persze a ferfiak dughatnak annyi novel amennyivel akarnak, de a nok mar egybol ribik ha 4nel tobb pasijuk volt? nemar8

Demár!

2021. jan. 18. 20:10
 29/32 anonim ***** válasza:
77%

"persze a ferfiak dughatnak annyi novel amennyivel akarnak, de a nok mar egybol ribik ha 4nel tobb pasijuk volt? nemar..."

Majd ha a férfiaknak is olyan egyszerű lesz dugni annyi nővel, amennyivel akarnak (a k...vázás nem ér), mint a nőknek, akkor változni fog ezen a téren a közvélemény.

De amíg egyelőre a nők kegyeiért harcolni kell, addig a TELJESÍTMÉNYT el szokták ismerni. Még ha genetika és külső is, a sportolóknál is el szokták ismerni.

És minden ellenkező nézettel ellentétben a könnyűvérű részeg csajok megdugása nem annyira elismerendő férfi körökben sem, mint egy max 4 partnerrel rendelkező jégkirálynő meghódítása.

De attól még teljesítmény mindkettő.

Ezzel szemben egy nőnél mi van? Nem túlzás azt állítani, hogy csak szét kell tennie a lábát és máris lesz jelentkező.

És nőknél is elismerik azt, ha jól választott a jelentkezők közül és normális férfit fogott ki és lenézik azt, aki mindig idiótákkal akad össze és a nőtársai is megkérdőjelezik, hogy normális-e, hogy olyanokkal egyáltalán szóba áll.

2021. jan. 31. 16:03
 30/32 anonim ***** válasza:
45%
29-esnél a pont.
2021. jan. 31. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!