Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől függ, hogy ki hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől függ, hogy ki hány menetet bír?

Figyelt kérdés

Én régen olyan voltam, hogy 1 menetet bírtam (1 elélvezés), de azt kb 1-1.5 óráig aktív szexszel. Manapság szerencsére ezt sikerült redukálnom 20-50 percre. Viszont néha van 2. és ritkán még 3. menet is. Ezek általában rövidebbek 5-20 percesek. Régen kidőltem elélvezés után, aztán ha pörgettem az agyam valamin, pl játék, beszélgetés...akkor nem aludtam be.

A maszti változó, van amikor napi 1 van csak, de máskor akár 5-8 is.

Ma viszont elég durva volt, 1 órán belül 3x is csináltam és nem fáradtam le! (10-15 percesek voltak csak)

Masztinál ugyanaz van, hogy egyszer maszti után KO, máskor viszont simán bírom tovább.

Szinte minden napom ugyanolyan, étkezés, mozgás......minden.

Egyedül a partner és a szexuális inger más, de ennyire más lenne? Egyesek szerint a sperma mennyisége nem befolyásolható, én nem egészen ezt vettem észre, pl ha nagyon be vagyok indulva több jön (elsőre ugye). Most akkor hogy is van ez?

Ez a mai kicsit durva volt, rég nem volt ilyen, hogy ennyi idő alatt ilyen sokszor és utána fitt maradok.

2020. okt. 6. 20:50
 1/2 anonim ***** válasza:
76%
Kondíció 😉
2020. okt. 6. 21:07
 2/2 anonim ***** válasza:
1 megy csak 😢 De kegyetlenóül szétkúrom a nőt 😁
2020. okt. 6. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!