Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az a barátnőmnek, hogy csak egy menetet bírok egyszerre a szexben?
Figyelt kérdés
Nekem kell pár óra, mire újra szexelni tudok. Nem bírom ezt rögtön egymás után többször is.2020. szept. 9. 17:45
1/9 anonim válasza:
Ez attól függ. Férfi vagy nő a kérdező?
2/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mert ha fiatal huszonéves, akkor "joggal" van felháborodva. Persze ez nem a te sarad, vagyis részben, de talán konzultálnod kellene egy dokival. Viszont ha elmúltál 50 éves, akkor kénytelen lesz beérni ennyivel :D
4/9 anonim válasza:
Azért szeretne veled több menetet mert biztos jol csinálod meg azért is mert anyira szerelmes beléd amikor új menetre kerül a sor akkor elöte csokolozvele sokáig vagy (ha párod fiú akkor szopd le ha lány akkor nyúlj fel neki vagy nyald ki)
5/9 anonim válasza:
Talán azért mert ő nem egy óra múlva kívánja meg ismét? Akkor ne durranj el elsőre, hanem amíg ő is realaxál addig pihenőre fogod úgy könnyebb folytatni a 2. menetet. A b) verzió hogy kicsit felszívod magad és hamar lendületbe jössz ismét - huszonévesen, jó partnerrel (ha nem vagy épp' hulla fáradt) menni fog.
6/9 anonim válasza:
Ne aggódj, én 16 pasival voltam eddig életemben, ebből 2 volt képes több menetre egymás után. A legtöbb férfi egylövetű:P de ezzel nincs baj, ha nem 5 perc alatt élvezel el. Én pl nem is bírnék több menetet:D szóval én csak örültem ennek mindig. Nem lehet hogy a barátnőd kielégületlen marad? Vagy hamar elmész? Próbálj beszélni vele, hogy neked egyszerűen ez így megy, nem tudsz vele mit kezdeni, de mondja el hogy segíthetsz rajta. Pl ujjazhatod vagy nyalhatod még szex után
N
7/9 Williamspear válasza:
A kérdés az, hogy whitworth menet vagy metrikus?
8/9 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg vele a szexet majd óraátállításkor. 61,5 percig bírod majd a menetet, minek akar mégegyet, nem?
9/9 anonim válasza:
Ha már akar még egy menetet, akkor megpróbálta már felállítani? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!