Mi baja lehet a barátnőmnek ha több gyógyszert bevesz egyszerre? Menstruál és nagyon faj neki a hasa
Nem tudom miert lettem egyeskent leszázalékolva, nekem volt 2 ismerősöm is akinek a semmiből lett borzasztó fajdalmas menstruációja, kiderult hogy cisztasak, ebbol egyet azonnal műtöttek ahogy bementek a kórházba, a másikat par nappal később.
A gyogyszer szempontjából lényeges hogy milyen gyógyszer, hany szem, mi nem tudhatjuk, kérdezd meg a baratnod. 3 algopyrintol még nem lesz baja, de 10-től már inkabb.
Kettes voltam. Ki volt az a hülye, aki lepontozott, mert ne tud olvasni?
" láttam hogy bevett egy csomó gyógyszert mert még az tele volt a doboz én vettem neki"
Értitek? CSOMÓ gyógyszert? valamint a fő kérdésben benne van: "ha több gyógyszert bevesz egyszerre"?
És igen, sittre kerülhet, mert van olyan büntetenő cselekmény a Btk-bamn, hogy "segítésgnyújtás elmulasztása".
Nem értem, mi a frannak jár ide firláni egy rakás hülye, aki csak a piros kezecskékhez ért, de olvasni és szöveget éertelmezni nem képes?!
Kérdező: AZONNAL hívd ki a mentőket vay menj be vele taxival az ügyeletre! A tünetei alapján nagy baj van vele.
tisztázzuk le
1) pontosan miből mennyit és milyen időeloszlásban vett be
2) ha annyira fáj a hasa, akkor el kell menni a sürgősségire, nem ide irkálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!