Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, van olyan dolog, amiért megbocsátanátok a megcsalást, ha megtenné nektek a barátnőtök?
Figyelt kérdés
2020. okt. 6. 14:53
11/17 anonim válasza:
Ha megcsalna a barátnőm, legyen az akár csak egy "ártatlan csók", véresre verném, mint a lovat, aztán ugyanígy elintézném a gaz csábítót is.
Oszt a kórházban, vagy a túlvilágon nyugodtan folytathatják az "etyepetyét"!
12/17 anonim válasza:
11: Nem biztos, hogy a "gaz csábító" tudja, hogy van-e a csajnak barátja/párja, akit éppen dug.
13/17 anonim válasza:
Oké, 12-es: Félig visszavonom a kijelentésemet a másik férfira nézve (amíg meg nem győződök róla, hogy ő tényleg félre volt vezetve), de a barátnőmmel (illetve abban az esetben már csak "szuka") akkor sem bánnék kesztyűs kézzel.
14/17 anonim válasza:
11 es én meg boldogan szúrnàm a csajodat akkor is ha tudnám hogy egy ilyen balek a pasija es adnek en a szadnak jó nagyot, ha ágaskodnàl. Kis f@sz.
15/17 anonim válasza:
#14-es, adnál a számnak? Jó nagyot? Hm... Jó nagyon megpróbálnál... Minél nagyobb az önbizalom, annál nagyobb a bukás. De végül is, meló előtt egy kis bemelegítés mindig jól esik! ;)
16/17 anonim válasza:
Szerintem amit mondtál éppen rád illik. Ez a nagy önbizalom nagy bukás. Igazi palimadár dumát adtàl itt elő. Szerintem mindenkinek feldobtad a napját ezzel a keménykedéssel. :))
17/17 anonim válasza:
"véresre verném, mint a lovat, aztán ugyanígy elintézném a gaz csábítót is"
aztán készíthetnéd a segglyukad a böriben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!