Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új barátnőmnek túl "erős" a puncinedve. Nincs valami nemi baja?
Ha egyszerűen nem passzolnak az illatok, nincs meg a kémia, az nem finnyásság kérdése. Én is voltam együtt olyannal, akinek nagyon kellemetlen szaga volt. És nem ápolatlan volt, hanem egyszerűen ez volt a saját haj- és bőrillata. Nem tudsz vele mit tenni.
Most mondanám, hogy beszélj a nőddel, de egy ilyen beszélgetés, amely kisarkítva annyi, hogy ,,Figyelj, számomra visszataszító az ízed ott lenn", nagy valószínűséggel egy törés lesz neki és a kapcsolatnak is.
Hálát adok, hogy komoly kapcsolatban még nem volt ilyen, hogy undorodni kellett a másiktól, pedig én is szeretek nyalni.
Én is imádok puncit nyalni és volt hasonló tapasztalatok többször is.
El kell mondani ezt a lánynak.
Én úgy gondolom, hogy az én esetemben a csaj valami intim krémmel kente magát fürdés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!