Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek ha a srác szopat benneteket a hajatoknál fogva, vagy inkább magatoktól szerettek szopni?
Figyelt kérdés
2020. okt. 6. 08:07
11/21 anonim válasza:
Is-is, de csak értelmes partnerrel aki tud figyelni is és nem ész nélkül tolja fulladásig.
12/21 anonim válasza:
Annak ellenére, hogy ilyenkor én irányítok, felizgat, ha s pasi kicsit húzza hajam, vagy finoman nyomja le a fejem.
13/21 anonim válasza:
De megszopatnám az itteni szép nőket. 🙂 Szó szerint, a lelkükbe nem taposnék. ☺️
15/21 anonim válasza:
Igen, mert szeretek szopni, imádom a nagy faszt
16/21 anonim válasza:
Én elvárom, hogy egy pasi alaposan megszopasson, még ha be sem teszi :) amilyen mélyre csak tud menni, úgy a jó!
17/21 anonim válasza:
az én pasim mindennap keményen megszopat.soxor van mélytorok is.ez az igénye
18/21 anonim válasza:
Igen, vad tud lenni, jó partnerrel tuti a hétvége
19/21 anonim válasza:
Jobban szeretem, ha megszopat.
26N
20/21 anonim válasza:
Bár csak valaki jól alaposan megszoptatna, főleg, ha nagy a farka, imádok szopni (33N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!