Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen konkrét oldal ahol fiatal-idős partnert lehet keresni ? 40+f
Figyelt kérdés
Peldául Idősebb férfi fiatal lányt keres2020. okt. 4. 16:53
41/49 anonim 

válasza:

A pénzlehúzós oldalak mind halottak.
Nem is tudom miért :D
42/49 anonim 

válasza:

Igen, eltűnnek. Én egy lánytól nem sajnálnám a pénzt, de egy oldaltól igen.
43/49 anonim 

válasza:

Az egyik baj az, hogy az élet szinte csak Bp.-en van. Ott lazábbak az emberek, a csajok. Miskolci vagyok, de itt mindenki be van savanyodva! (én pedig az édességet szeretem)
44/49 anonim 

válasza:

Debrecenben keresek ilyen lányt. F, 44
45/49 anonim 

válasza:

Vagy fiatal srác keress idősebb nőt
46/49 anonim 

válasza:

Nekem jó az idősebb vagy a fiatalabb nő is.
38/F
47/49 Istvan485 

válasza:

En is keresnek fiatal lanyt 50+/F
48/49 kisördög1 

válasza:

40es, sportos, állítólag nem is csúnya nagyvárosban élő férfi vagyok, de valahogy én sem nagyon látom hogy a fiatal lányok keresgélnének a magamfajták között. A netes oldalak meg mind a pénzlehúzásról szólnak, ott is esélytelen találni.
49/49 anonim 

válasza:

Hú bazze, idősebb férfi fiatal csajt keres, hát ez egy nagyon speciális eset, a természet csodája, talán nincs is ilyen több a kontinensen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!