Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen konkrét oldal ahol fiatal-idős partnert lehet keresni ? 40+f
Figyelt kérdés
Peldául Idősebb férfi fiatal lányt keres2020. okt. 4. 16:53
31/49 anonim 

válasza:

Én is fiatal lány vagyok, és ahogy egy korábbi válaszoló írta, ha külsőre vonzó a másik, szívesen ismerkedek.
32/49 anonim 

válasza:

Igény lenne de nem egyszerű. Én is keresgélek, fiatalabb lányt, az se baj ha Kaposvári. 46F
33/49 anonim 

válasza:

Én is fiatalabb vagy idősebb nőt keresek.
38/F Veszprém
35/49 anonim 

válasza:

Én is szívesen ismerkednék fiatalabb 18-20 vagy idősebb 40+ hölgyekkel🌹. Délkelet
33f
36/49 anonim 

válasza:

De amióta világ a világ, az idősebb férfi fiatalabb lányt keres, kivéve egy pár%-ot, aki idősebbet keres. F/60+
Írjatok fiatalabb Hölgyek.
37/49 anonim 

válasza:

Na és mégis mennyire ingyenes ez a puncs?
Szerintem ugyanolyan pénlehúzós oldal lehet mint a többi.
38/49 anonim 

válasza:

A puncs pénzlehúzós. Előfizetés nélkül nem tudsz írni senkinek, emailt nem adhatsz meg, max nézegeted a felhozatalt.
Én is fent voltam, Kaposvári lányt kerestem, de ott nem találtam. 42F
39/49 anonim 

válasza:

#38 Írni most tudsz a puncson de nincsen kinek. Az oldal halott.
40/49 anonim 

válasza:

Itt sincsenek laza csajok, nem egyszerű. 38#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!