Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt lábfétises nő?
Semmi rosszat nem kell a kérdésbe gondolni, csak értelmesen szeretnék beszélgetni erről.
A fétist én nem fixációval egyenértékűen írom.
24/f
Köszi, sokat segítettetek! 😂
Nem számítottam sok jóra, meg nyilván nem itt kellene érdeklődnöm, de gondoltam hátha.🤷🏻♂️
Arra gondoltam, olyan nő, aki ezt kedveli, élvezi stb.
"Fordítva" én sem hiszem, hogy gyakori lenne. De nyilván nem kizárt az sem.
7 es. Szerintem nagyon elvagy tévedve. Ha van egy férfinek egy barátnője, felesége - teljesen mindegy-, aki csinos és szépek a lábai, miért ne lehetne azt kényeztetni? Kis simogatással, puszilgatással. Miért lenne ez betegség? Ez teljesen normális, és a nők is szeretik, és igénylik is. Ha nem foglalkozol a nő lábával, akkor az majdnem ugyanaz, mintha a nunijával se foglalkoznál.
A kifejezetten láb fétis az már egy másik dolog, de szerintem még azt sem sorolnám a beteges kategóriába.
Kérdezőnek: Nőben még én sem hallottam láb fétisesről, max esetleg ahogy már mondták is, a leszbikus kategóriában.
Én arra gondoltam, amit te is írtál utolsó; foglalkozni a lábakkal is, bevonni, kényeztetni azokat. És arra irányult volna a kérdésem, van-e itt olyan nő, aki esetleg beszélne róla a saját szemszögéből.
Csak beszélni, semmi mögöttes dolog, egyszerű kíváncsiság, hogy a másik oldal ezt milyennek éli meg.
Nyilván higiénés normákkal és továbbra is hangsúlyozom fixáció nélkül, nem kizárólag a lábakra koncentrálva.
De szvsz, aki akarta, megértette így is.
Értem. Most már értelek. Bár én az üzenetemet a 7 nek szántam, de tök jó hogy te is írtál. Így most már tutira értem.
Te végül is arra lennél kiváncsi, hogy az a nő akinek a lábát túlzottan kényeztetik, az vajon mit érez.
Szerintem nagyon sok ilyen van, de úgy látszik itt most szégyenlősek kicsit, és nem mernek nyilatkozni, pedig baromira élvezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!