Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm felvetette hogy szeretne leszopni engem és egyik haveromat, hogy ki próbálja milyen érzés. Nagyon meglepődtem ezen, szerintetek bele menjek?
Figyelt kérdés
2020. okt. 3. 10:21
11/21 anonim válasza:
Nem tudom elképzeli, hogy ilyen helyzetben ide jöjjön valaki tanácsot kérni.
Azonban ha mégis, te most komolyan azon gondolkozol, hogy egy másik csávó farkát akarod-e bámulni a csajod szájában?
12/21 anonim válasza:
Legközelebb már masik 2 haveroddal akarja dugatni magát.
13/21 anonim válasza:
Mert tudja a csaj hogy előbb utóbb úgyis megtudod hogy félre kefélt, így akarja azt hogy ha meg is tudod akkor ne legyen problémád belőle.
14/21 anonim válasza:
Az már régen rossz ha a csajod más farokra vágyik.
18/21 anonim válasza:
Amíg ezen töprengtél itt addig megetettem. Legalább ma nem lesz vita, hogy hol egyetek. :)
19/21 anonim válasza:
Elhiheted eddig is cumizott más farkakat a hátad mögött, csak most eszébe jutott, hogyha előtted csinálná akkor nem lenne bűntudata.
20/21 anonim válasza:
Késöbb lesznek ennél vadabb ötletei is! Ha nem vagy rá vevő (erre sem) akkor tedd lapátra a csajt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!