Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm felvetette hogy szeretne leszopni engem és egyik haveromat, hogy ki próbálja milyen érzés. Nagyon meglepődtem ezen, szerintetek bele menjek?
Figyelt kérdés
2020. okt. 3. 10:21
2/21 anonim válasza:
Hány évesek vagytok és mióta együtt? Miért nem kérdezted meg, hogy mégis miért szeretné őt is leszopni?
3/21 A kérdező kommentje:
20 vagyok.
2020. okt. 3. 10:23
5/21 A kérdező kommentje:
Ő 19 én 20 éves és másfél éve vagyunk együtt. Azt mondta mindig is ki akarta próbálni.
2020. okt. 3. 10:24
6/21 anonim válasza:
Szerintem meg állandóan kipróbálja csak eddig nem szólt.
Így akarja bebiztosítani hogy ne megcsalásnak vedd.
7/21 anonim válasza:
Ezek lehet már a hátad mögött dugnak is.
8/21 anonim válasza:
Nyilván így van.
Én meg este egy unikornison lovagoltam Malibu partjainál Ryan Goslinggal.
10/21 anonim válasza:
Ezek a mai fiatalok nem tudnak élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!