Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért mondja a csaj szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja a csaj szex közbe mikor már benne vagyunk rendesen, hogy menjek el, mert már nem bírja tovább?

Figyelt kérdés
Mire gondol? Senki nem mondta még ezt és kellemetlennek tartanám megkérdezni, úgyhogy először itt várnám a megoldást.
2020. okt. 2. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:
22%
Nem bírja tovább hogy ennyire értetlenül állsz a szexhez... Két dolgot nem bírhat: az egyik folytatni mert már elment, a másik tovább tartani hogy ne menjen el mert akkor utána már nem bírja. Na most melyik? Te vagy ott, figyelj oda a partneredre és tudni fogod a választ (vagy utána kérdezd meg tőle mire gondolt).
2020. okt. 2. 17:43
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

1. Lehetőség. - már elélvezett, és akarja, hogy te is élvezz, mert már fájdalmasan dörzsölöd a punciját

2. Lehetőség. - jó neki ugyan, de tudja, hogy nem fog elélvezni, esetleg fáj valamiért, és inkább hagyja, hogy neked jó legyen, és várja hogy befejezd

3. Lehetőség. - rohadt szarul kefélsz, fáj neki, kényelmetlen, esetleg unja, és kér téged, hogy élvezz el, csak hogy szabadulhasson

A helyes választ csak tőle fogod megtudni. Mi nem látunk bele a fejébe.

2020. okt. 2. 17:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg tőle?!
2020. okt. 2. 17:58
 4/7 anonim ***** válasza:

En nokent orgazmus utan elvezem a dofkodest. Speciel epp akkor faj, ha nem is vagyok felizgulva, mert nincs kedvem. A nagy meret faj, azzal nem is tudtam egyutt maradni.

Mi lehet meg? Vecere akart menni? En mar nem megyek bele ugy, de lanykoromban maratoni fureszelest is birtam, en mozogtam, csak unalmas volt.

2020. okt. 2. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Azèrt mondja hogy "menjèl el" mert jön a másik hapsija ès már "nem bírja kivárni"..
2020. okt. 2. 19:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kettesnel a pont. 💁🏼‍♀️
2020. okt. 2. 20:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Érdekes, sok olyan lány van, aki orgazmus után nem tud tovább szexelni. De olyan csajom is volt, hogy néhány perc után annyira felizgult, lihegett, hogy muszáj volt szünetet tartani. Szó szerint nem bírta az iramot.
2020. okt. 3. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!