Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja a csaj szex közbe mikor már benne vagyunk rendesen, hogy menjek el, mert már nem bírja tovább?
1. Lehetőség. - már elélvezett, és akarja, hogy te is élvezz, mert már fájdalmasan dörzsölöd a punciját
2. Lehetőség. - jó neki ugyan, de tudja, hogy nem fog elélvezni, esetleg fáj valamiért, és inkább hagyja, hogy neked jó legyen, és várja hogy befejezd
3. Lehetőség. - rohadt szarul kefélsz, fáj neki, kényelmetlen, esetleg unja, és kér téged, hogy élvezz el, csak hogy szabadulhasson
A helyes választ csak tőle fogod megtudni. Mi nem látunk bele a fejébe.
En nokent orgazmus utan elvezem a dofkodest. Speciel epp akkor faj, ha nem is vagyok felizgulva, mert nincs kedvem. A nagy meret faj, azzal nem is tudtam egyutt maradni.
Mi lehet meg? Vecere akart menni? En mar nem megyek bele ugy, de lanykoromban maratoni fureszelest is birtam, en mozogtam, csak unalmas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!