Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy a feleségem több mint egy évig két négerrel szexelt rendszeresen, hogy tegyem túl magam rajta?
Az ilyen nőknek nem erőssége a hűség, lefogadom hogy a kefélget mással is melletted.
Rúgd ki a picsába.
Csak a házadat nehogy elszedje :D
Az ilyen nőknek szokott házuk lenni, nem az ilyen pasiknak. 😄
Vszleg nem kefélt mellette mással, sajnos. Nade most újra előtte az élet!
Ez miert serti annyira az onerzetedet? Nem szeretitek egymast? Nem jo a felesegeddel a szex? Szerintem erdemes kicsit lehiggadnod es utana atgondolni ezt a kerdest. Oke, ismertetek egymast. De nem voltatok egy par amikor ez tortent. Tudod hany csaj meg no lep felre hazassagban mert egyetem elejen osszejottek a kesobbi ferjukkel es egyszercsak bekattan nekik, h hubameg, nem is eltem meg. Ezzel is jo lenne krni, azokkal is... a feleseged megtette elotted. Ha szerencsed van a szep emlekekkel el lesz melletted amig megoregszetek. Attol nem lesz qrva hogy kiprobalt par dolgot. Maximum ha te elhordtad mindennek a baratok es a csalad elott... ami nagybaromsag volt, mar bocs.
Amugymeg lehet negyven evesen te fogsz bekattanni es lelepsz/osszejarsz egy huszoneves kiscsajjal, amikor mar ott a gyerek. Az miben lesz mas? Ha meg most megkapsz mindent az agyban akkor meg szerintem ne fujd fel ezt a dolgot. Barkivel elofordulhat. Ahogy Sef bacsi mondta, mindennek megvan a maga helye es ideje es az az egyetem. Ezt igy kezeld.
Az én értékrendemne nem férne bele, mert a monogám kapcsolat híve vagyok.
Kizárt lenne hogy ilyen nővel együtt maradjak.
Persze ha te félreléptél volna az előző kapcsolatodba, akkor elítélne, mert megbízhatatlan lennél....
A helyedben összehoznám két nagyfarkú négerrel. Dp-be vágatnám, én meg a fejét fogva dugnám a torkát.
Viccet félre téve. Vagány csaj a nejed. Becsüld meg, és értékeld, hogy most már csak neked "ribikedik".
37
Pont ez a lényeg a dologban, egy ribi nem csak a férjének ribikedik általában.
Én is kipróbálnám fekete pasival..
Nem voltatok együtt.. akkor miért zavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!