Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy a feleségem több mint egy évig két négerrel szexelt rendszeresen, hogy tegyem túl magam rajta?
Ha 3 man lettek volna nem zavarna?
Jól tette a csaj élje ki magát
F
Nem igazán szeretem a feketéket. Szerintem közelebb állnak a majomhoz mint az emberhez. De persze ez csak egy vélemény...
Minden esetre engem a párod őszinteségének hiánya zavarna. Hiszen elmondhatta volna az ilyet az 5.randin is, nem esküvő után. És akkor eldöntötted volna hogy kell e olyan akinek a többes szex kell/kellett és ráadásul feketékkel hanolyan elítélő lennél esetleg mint én.
Én elválnék, akkorát csalódnék a csajban. Te úgy ee fogsz, helyette évekig magadban tartod a dolgot, amíg meg nem csalod és erkölcsi földnnyel hagy el.
Izgalmas lehet veled a szexuális élet...
Nem akartam személyeskedni, de basszus aki egy hármason fennakad, az a vanilia szexen kívűl nem nagyon jó másra...
Te mekkora egy luzer vagy, anyam. Remelem, csak kamu kerdes.
Szerencses no, megszabadul toled. :DD
Néhány kérdés felmerült bennem:
- ha két fehérrel tette volna, nem lenne gond?
- ha egy feketével tette volna, nem lenne gond?
- te visszautasítanál két nőt?
- te visszautasítanál egy színes bőrű nőt?
- te minden előző kalandodról beszámoltál neki az elején?
Ha azt akarod hogy teljes legyen a kép, légy szíves mindre válaszolj őszintén.
Minden ismerős krvnak nézi _emiatt_ ??? Mégis honnan a szent szarból tud erről Minden Ismerőse?
Ha valaha hármasoztam volna szingli nőként, nem posztoltam volna ki mindenhová, a résztvevőkön kívül csak a későbbi párom tudta volna, ha épp szóba kerül ilyen téma és kíváncsi rá.
Te mondtad el az ismerőseinek, vagy mégis hogy lett ez ilyen "köztudott" abban a közegben?...
Amúgy igen, ha ez számodra feldolgozhatatlan, akkor válj.
Sajnos nem tudom elhinni, higy csak a hármas szexszel van bajod. Akkor le sem írtad volna, hogy mely rasszhoz tartoztak azok az akkori pasik.
Úgyhogy szerintem jó döntést hoztál, a csaj szempontjából is. 👍
Sok lesz már a kamukérdésekből, most négerek, az előbb még a barátaid is megvoltak az asszonynak, meg videó is készült, csak elvileg nincs meg.
Ugyanaz a stílus, megismerni a kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!