Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Szoktatok olyat csinálni, hogy nem engeditek a pasit elélvezni?
Ember, mielőtt írásba fogsz, legalább sajátítsd el az értő olvasás készségét is.
Olvasd el újra az általad kifogásolt hozzászólásomat:
"Azért különbség van aközött, hogy egy szexuális együttlét során történik ez a "határfeszegetés", de aztán eljutás, vagy hogy napokig, akár egy hétig, és azon belül minden alkalommal elmarad az orgazmus, egyszer engedve csak.
Utóbbi hülyeség (már csak azért is, mert ha a sperma nem ürül rendszeresen, szignifikánsan magasabb a prosztatarák kialakulásának esélye), előbbi csak a szexen belüli játékosság."
Illetve más írta, hogy azt rá, minthogy
"a rendszeresség általában heti 1-2 alkalomra vonatkozott, nem napi 1-re."
Ezzel szemben az egyik felmérés havi 21 ejakulációt (azaz átlagban heti 6) hozott ki, míg a másik heti 5-7 alkalmat ad meg egészségesnek, vagyis tulajdonképpen ugyanannyit, emellett egyik esetben a havi 7 alkalomnál (azaz átlagban heti 2 alkalom) kevesebbszer történt ejakuláció kb. 20%-kal, a másik felmérésben szintén heti 2 alkalomnál kevesebb ejakuláció 36%-kal növelte a prosztatarák kialakulásának esélyét a vizsgált férfiaknál.
40-nek van igaza
Ejakulációt írnak, de sehol sem említik azt, hogy mi történik akkor, ha a szexuális élmény meg van, de nincs ejakuláció. Ahogy azt sem, hogy mi történik akkor, ha van orgazmus, de nincs ejakuláció, vagy a többi. Újfent elmondom neked, hogy számtalan orvos véleménye az, hogy az edgelés nem okoz semmilyen problémát. Ráadásul szó sem volt arról, hogy sosem engedik elélvezni a másik felet, blatant hülyeséget beszélsz végig.
"Ejakulációt írnak, de sehol sem említik azt, hogy mi történik akkor, ha a szexuális élmény meg van, de nincs ejakuláció."
Ne haragudj, de nem veszed észre, hogy éppen önmagadat cáfolod a fenti mondattal? Pontosan arról van szó, hogy bizonyos rendszerességű _ejakulációról_ beszélnek, nem szexuális élményről, akar alvás közben, vagy maszturbációval történő, de mindenképpen meghatározott sűrűségű ejakulációról van szó konkrétan.
"Ahogy azt sem, hogy mi történik akkor, ha van orgazmus, de nincs ejakuláció, vagy a többi."
De. Pontosan erről van szó. Ezt írja a cikk. Mennyi ejakuláció mellett csökken a prosztatarák kialakulásának esélye. Ezt nem lehet kétféleképpen olvasni, teljesen világos mondat.
"Újfent elmondom neked, hogy számtalan orvos véleménye az, hogy az edgelés nem okoz semmilyen problémát."
A késleltetett ejakuláció nem, mint ahogy nem is volt ilyenről szó. A rendszeresen elmaradó ejakuláció igen - amire két reprezentatív kutatást is hoztam.
"Ráadásul szó sem volt arról, hogy sosem engedik elélvezni a másik felet, blatant hülyeséget beszélsz végig"
Nem, te vitatkozol fantomokkal.
Azt mondtam, egészen más, ha szex közben feszegetve van a határ az ejakulációhoz, de megtörténik, és az, ha alapvetően el is marad, és csak időnként van engedve.
Utóbbi tényszerűen, orvosilag egészségkárosító, mert növeli a prosztatarák kialakulásának kockázatát, amire nem a szavam szolgál alátámasztásul, hanem a bemutatott kutatások.
45
Értem, hogy nem tudsz magyarul, de újra megkérdezem
Vizsgálták azt, hogy ejakuláció nélküli szexuális stimulus esetén mi történik? Mert az tény, hogy ejakulációról beszélnek, amit megelőz a stimulus, nyilván. De mi van akkor, ha stimulus van, ejakuláció nincs? Vagy csak a prosztata váladék ürül ki? Na, ha ezekre választ adtál, akkor mehetünk tovább.
Most nincs nagy kedvem további szakcikkeket közölni erről, de egyelőre EGYETLEN esetben sem láttam olyat, ahol bármilyen orvos azt írta volna, hogy én nekem bajom lesz attól, ha 1 hétig edgelek. Nem véletlenül, ugyanis semmi bajom nem lesz tőle. Senki sem edgel 2 hónapig egyébként, vagy legalábbis ilyenről én még nem hallottam. Javaslom az r\edging subot egyébként, olvasgass
Nevetséges egyébként, hogy még magyarul olvansi sem tudsz.
Nem csak magas lovon ülsz, de fordítva is.
De, konkrétan megírták, hogy amennyiben heti 2 alkalomnál _kevesebbszer_ _történik_ _ejakuláció_, 20-30%-kal nagyobb eséllyel alakul ki prosztatarák minden korosztályban, mintha heti 5-7 alkalommal ejakulál egy férfi - és két külön időben, egymástól függetlenül elvégzett, reprezentatív, több évtizedes kutatás hozta ki gyakorlatilag ugyanazokat a számokat.
Ezt nem lehet "kétféleképpen" érteni, ezen nincs mit magyarázni. Teljesen világos, egyszerű állítás.
Mondom megint: nem az orgazmus elhúzása az egészégtelen, hozhatsz erre egy kalap cikket, hanem az orgazmus konkrét és rendszeres elmaradása.
Szóval újra: hullára nem érdekel amúgy, ha magadnak kárt okozol, azt csinálsz, amit akarsz, a te tested, csak ne terjessz hülyeségeket, mert orvosilag egy pillanat alatt megcáfolható.
A prosztata pedig nem ürül semmiképpen sem ejakuláció nélkül, az előváladék _nem_ a prosztatából jön, az az ondó egy alkotórésze, így az ondó távozása nélkül az sem megy sehova. Némi anatómiát tanulj, mielőtt magabiztosan osztod az igazságot.
Ha valahol ömlik a mag, be kell varrni a zsákot mielőtt elfolyna az egész! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!