Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek! Szoktatok olyat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Szoktatok olyat csinálni, hogy nem engeditek a pasit elélvezni?

Figyelt kérdés
2020. okt. 2. 11:10
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
92%
Mi szoktuk egymást így húzni a párommal. Oda-vissza megy a dolog. L25
2021. ápr. 12. 19:13
 22/55 anonim ***** válasza:
13%
Ugyan! Ha már a csúcson van valaki (főleg a férfiak) pár rántás a botkormányon, és máris indul az injektor!
2021. ápr. 27. 17:45
 23/55 anonim ***** válasza:
100%

A feleségem gyakran csinálja ezt velem. Néha kikötöz de van hogy anélkül is megy. Nagyon jó, sokkal jobb mintha csak gyorsan kiverné. Egyrészt hatalmasat élvezek utána, másrészt van egy időszak amikor már elélveznék de mégse, és az orgazmus határán "lebegek" ez fantasztikus érzés. És akár többször is át lehet élni.

Persze van egy pont ami után már kínzás. De ez egy édes kín igazából. Én imádom.. de van aki nem szereti.

2021. ápr. 27. 19:41
 24/55 A kérdező kommentje:
Ez szenzációs lehet 🙂
2021. ápr. 27. 21:03
 25/55 anonim ***** válasza:
100%
Sokáig elhúzom neki,utána meg jön az óriási spricc.
2021. júl. 23. 05:20
 26/55 anonim ***** válasza:
100%
Esti szexre való hangolódásnál van hogy párom spontán odajön, lehúzza a gatyám és elkezd szopni, majd mikor már nagyon élvezem abba hagyja :D Ezt így nagyjából 2-3 alkalommal eljátsza, de nyilván azért hogy húzza az agyam, aztán este jön a hatalmas szex :P Én szeretem egyébként ezt a fajta játékot
2021. aug. 14. 10:24
 27/55 anonim ***** válasza:
77%

Azért különbség van aközött, hogy egy szexuális együttlét során történik ez a "hatarfeszegetés", de aztán eljutás, vagy hogy napokig, akár egy hétig, és azon belül minden alkalommal elmarad az orgazmus, egyszer engedve csak.

Utóbbi hülyeség (már csak azért is, mert ha a sperma nem ürül rendszeresen, signifikánsan magasabb a prosztatarák kialakulásának esélye), előbbi csak a szexen belüli játékosság.

2022. jan. 27. 10:52
 28/55 anonim ***** válasza:
100%
Páromat, amikor orálisan kényeztetem, akkor sokszor vetek be trükköket, hogy 1-1,5 órán át tartson. Ilyenkor a tempó változtatása a legjobb módszer nálam. Nagyon szereti. Általában egy óriásit élvez utána a számba.
2022. jan. 27. 11:20
 29/55 anonim ***** válasza:
100%
A sok gyorstüzelőnek valami ilyesmire volna szüksége. Edgelnie kellene a párjának. De sajnos olyan gyorsak, hogy valószínüleg reagálni sem lenne idő. Na ilyenkor én elővenném az ostort, és kapna rendesen
2022. jan. 27. 20:12
 30/55 anonim ***** válasza:
100%

27

"Utóbbi hülyeség (már csak azért is, mert ha a sperma nem ürül rendszeresen, signifikánsan magasabb a prosztatarák kialakulásának esélye), előbbi csak a szexen belüli játékosság."

Várjuk a tanulmányt erről, ugyanis ez egyszerüen nem igaz.

2022. jan. 27. 20:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!