Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért nem szopkodják a kis melleket? Csak a nagyokat szeretik?
Ez miből gondolod kérdező?
Én imádom, és rajtam kívül még biztosan sokan! Szóval ha voltál 1 férfival aki nem szereti a kicsit azt ne általánosságban mond!!
F
Ne általánosíts. Itt többen írták, hogy szeretik, akárcsak én.
Sajnos, eddig csak ilyen pasikkal akadt dolgod. Ne add fel, keresgélj tovább.
Én is imádok a kis mellekkel játszadozni, szopogatni (a nagyobb formás melleket is imádom).
24F
Nekem valamiert volt egy olyan teves (de kicsit sem tudatos, csaknosztonos) elgondolasom, hogy a kis mellu csajoknak annyira nem fontos, hogy a cicijevel foglalkozzak. Kis cici, kis feladat, nagy cici, nagy figyelem. Ez persze oriasi hulyeseg, de valamiert ez jott termeszetesen.
Aztan egy kis mellu, de bomba csajom szova tette, hogy nem foglalkozom eleget a cicjevel. Kicsi, de csodalatosan szep mellei voltak, nagyon illett hozza, valtoztattam is gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!