Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiúk miért nem szopkodják a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért nem szopkodják a kis melleket? Csak a nagyokat szeretik?

Figyelt kérdés

2020. okt. 2. 00:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%

Ez miből gondolod kérdező?

Én imádom, és rajtam kívül még biztosan sokan! Szóval ha voltál 1 férfival aki nem szereti a kicsit azt ne általánosságban mond!!

F

2020. okt. 2. 10:21
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne általánosíts. Itt többen írták, hogy szeretik, akárcsak én.

Sajnos, eddig csak ilyen pasikkal akadt dolgod. Ne add fel, keresgélj tovább.

2020. okt. 2. 10:22
 13/21 anonim ***** válasza:
54%
Én szopogatom, szívogatom, harapdálom gyengéden a piciket is, nyalogatom, ujjbeggyel is játszok a bimbó körül. 32,75 F
2020. okt. 2. 10:53
 14/21 anonim ***** válasza:
68%

Én is imádok a kis mellekkel játszadozni, szopogatni (a nagyobb formás melleket is imádom).

24F

2020. okt. 2. 11:12
 15/21 anonim ***** válasza:
57%

Nekem valamiert volt egy olyan teves (de kicsit sem tudatos, csaknosztonos) elgondolasom, hogy a kis mellu csajoknak annyira nem fontos, hogy a cicijevel foglalkozzak. Kis cici, kis feladat, nagy cici, nagy figyelem. Ez persze oriasi hulyeseg, de valamiert ez jott termeszetesen.

Aztan egy kis mellu, de bomba csajom szova tette, hogy nem foglalkozom eleget a cicjevel. Kicsi, de csodalatosan szep mellei voltak, nagyon illett hozza, valtoztattam is gyorsan.

2020. okt. 2. 13:33
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én megveszek a kicsikért. Szopkodom IS őket. 😉
2020. okt. 2. 15:09
 17/21 anonim ***** válasza:
Én a nagyoktól tudok beindulni.
2020. okt. 4. 14:27
 18/21 anonim ***** válasza:
Én a kicsiket szeretem. És nem csak szopkodni. Csokolgatni,simogatni,markolászni,szivogatni.
2020. nov. 1. 13:40
 19/21 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is a pici cicik a gyengéim, imádom őket. Imádom becézni, simogatni, csókolgatni, szopni, nyalni, falni, isteniek a pici cicik, és a pici cicis lányok. :)
2020. nov. 2. 12:02
 20/21 anonim ***** válasza:
4%
A kismellű nőket nem tartom vonzónak és nőiesnek, így soha nem is ismerkedtem velük. Nálam D kosárméret az alap.
2020. nov. 8. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!