Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért nem szopkodják a kis melleket? Csak a nagyokat szeretik?
Figyelt kérdés
2020. okt. 2. 00:52
1/21 anonim válasza:
én a tenyérnyit pl jobb szeretem, mint a nagyot, bár mostanság csak nagyobbal volt dolgom (tartósabb volt)
mind2-t szeretem kényeztetni, játszadozni vele
3/21 anonim válasza:
Nem is igaz... Én nagyon szeretem szopogatni a kis melleket is.
4/21 anonim válasza:
Nem tudom ki hogy van vele, én a nőt szeretem , nem a melleket.
Amelyik nővel épp vagyok, imádom minden porcikáját.
A szex már csak ilyen. Ha jól akarom csinálni, odaadással kell.
5/21 anonim válasza:
A #4-esnél a pont, amelyik pasinak tetszel úgy ahogy vagy az örömmel fogja "szopkodni" (kényeztetni) minden porcikádat, beleértve a melleidet is.
6/21 anonim válasza:
Igaz, 42 évesen inkább férfi, mint fiú vagyok, de nekem kifejezetten a kisebb, feszes mellek tezszenek, nagy, érzékeny bimbókkal. Ezeket pedig kimondhatatlan lelkesedéssel tudom izgatni akár az ujjaimmal, akár a nyelvemmel, akár az ajkammal, változatos módokon, sokáig.
8/21 anonim válasza:
Elhanyagolt mellek szopogatását vállalom. A végén rájuk élvezéssel.
9/21 anonim válasza:
Én speciel nyalogatom, szívogatom. Nem pedig szopkodom.
10/21 Noren1989 válasza:
Tàn férfiakkal kéne dugnod 😄😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!