Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, el tudtok élvezni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, el tudtok élvezni, ha csak annyi történik, hogy a nő kinyitja a száját nagyra, és onnantól a ti "dolgotok", hogy mozogjatok benne?

Figyelt kérdés

Tehát úgy dugjátok meg a száját, hogy ő közben tényleg teljesen passzív marad, maximum csücsörít kicsit az ajkaival, ahogy egy egyszerű szopás közben tenné.

Ha neadjisten előfordulna olyan, hogy a pasi kanos lenne, én viszont egyáltalán nem kívánnám a szexet, illetve "lusta" lennék ahhoz is, hogy elvégezzem a "munkát", akkor ez így működhetne?

2020. okt. 1. 17:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én vágyom is arra, hogy ehhez hasonló módon megd#gjam egy nő szájàt. Nem próbáltam még de nagyon izgat
2020. okt. 1. 19:05
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg én is el tudnék élvezni.

De szerintem két különböző dolog merült fel itt. A kérdező nem hiszem hogy egy kőkemény tövig nyomkodós facefuck-ra gondolt. Ha csak egy kicsit lehetne berakni óvatosan, akkor az elég fura élmény lenne.

Ha viszont tényleg bármit lehetne tenni azzal a szájjal akkor az jó lenne, de az neked nem lenne pihenés 😀 szerintem akkor már jobban jársz ha rendesen leszopod...

2020. okt. 1. 20:21
 13/23 A kérdező kommentje:

Mi számít kőkeménynek? Ameddig kapok levegőt és nem hányom össze magam, addig oké, de nem hinném, hogy ehhez feltétlenül tojáshéjakon kell lépkedni, mehet bele lendület, lehet dugni az oldalsó puha részt, ahogy valamelyik válaszoló írta.

Ami a mélységet meg az "óvatosságot" illeti, ez egy egészen kompromisszumos megoldásnak tűnik:

[link]

De lehet, hogy tévedek.

Az együttlétnek meg az az értelme, hogy kielégül a partnerem, valószínűleg kellemesebben, mintha csak félrevonulna kiverni magának.

2020. okt. 1. 20:56
 14/23 anonim ***** válasza:
69%
Ez a pali csak döfködi, na meg.. ha sokáig így tartanád a szád, attól tutira őrülten fájna az állkapcsod
2020. okt. 1. 21:07
 15/23 anonim ***** válasza:
64%
Ilyen lány ideális lenne nekem
2020. okt. 1. 21:43
 16/23 A kérdező kommentje:
Hát a szex már csak ilyen döfködős műfaj, de itt nem a szájtartáson lett volna a hangsúly.
2020. okt. 2. 02:55
 17/23 anonim ***** válasza:
Ezt még sose próbáltam, de így leírva izgalmasnak hangzik, valszeg el tudnék így menni.
2020. okt. 2. 09:47
 18/23 anonim ***** válasza:
Szűz vagy kérdező?
2020. okt. 2. 10:01
 19/23 A kérdező kommentje:
Ez mégis honnan jött? :D
2020. okt. 2. 18:06
 20/23 anonim ***** válasza:

Én nem mai csirke...jaa bocs, kakas vagyok(58). Nekem többször mondta a párom, hogy gyere fölém. Mert gondold el, próbáld ki annyi ideig ütemesen bólogatni.

Ettől függetlenül bólógatni is szokott.

De, hogy a kérdésre is válaszoljak simán el tudok menni, és a fantáziámnak is jót tesz..És így tuti, szájba vagy arcra megy.

2020. okt. 3. 19:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!