Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Squirt a szájba?
Volt egy sráccal 4 éven keresztül egy párkapcsolatom, aki "belevitt" engem szexszuális téren a vadabb dolgokba. Előtte úgymond "normális" voltam. Annak ellenére, hogy ezzel a sráccal már több mint egy éve szakítottunk megmaradt bennem az, hogy szinte már csak extra módon tudom élvezni mással is a szexszuális együttlétet, illetve nő létemre elég sok felnőtt filmet nézek. Az új mániám az az, hogy szeretem megkérni a páromat együttlét előtt, hogy orálisan elégítsen ki és bár nem, mint a filmekben, de úgymond belefolyok a szájába, ami engem különösen felizgat. Sokszor ezt megteszem aktus után is és bár szerencsére a mostani párkapcsolatomban a srác hasonlóan "beteg" beállítottságú és ő is élvezi félek, hogy előbb vagy utóbb túl soknak fog gondolni. Az lenne a kérdésem, hogy ez mennyire számít beteg fantáziának, hogy én ezt élvezem, illetve mennyire aberált dolog az, hogy heti rendszerességgel ilyen amatőr filmeket nézek nő létemre az interneten? Illetve szeretném megtudni, hogy ezzel a helyzettel mennyire vagyok egyedül. Van más lány is, aki ezt élvezi, vagy van esetleg olyan srác, akinek a barátnője erre gerjed?
Köszönöm a válaszokat.
24/L
Simaugy. Nincs ezzel baj, izgatom csinalnam.
Nyilvan cserebe amikor en jovok enis ledominalnam a kisasszonyt es kerdes nelkul lenne lesz*patva elvezesig
Ami már extra de még ez se a hű ha. Az a szájba pisilés oda vissza.
Majd egymás szájába folyatni,meginni.
Én imádok nyalni, és szeretem a perverzebb nőket.
Én is jobban preferálom az úgy mond "betegebb" dolgokat, úgyhogy szerintem nem lehetsz unalmas az ágyban. 👌☺️
F
Nincs párom, de ez izgat engem.
20/F
minden reggel szopok ket harom pasit-(halistenke van kliensem boven erre)-es a spermajukat egy reszt azzonnal melegeben lenyelem,a tobbit a reggeli kv-mba engedem es megiszom!
(39/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!