Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durva lenne ha 40+os nőként el akarnék kapni egy 23 éves fiúkát?
Figyelt kérdés
Van olyan fiatalka, akinek ilyen idősebb régészeti leletek jönnek be?2020. okt. 1. 08:15
2/38 anonim válasza:
27 vagyok, voltam 37 éves nővel, 40+-osan is lehet valaki vonzó, de nem csak külsőségeken múlik :)
vannak olyan 20-asok akiknek a 40-50-60-as korosztály jön be, anyakomplexusnak is hívják :)
3/38 anonim válasza:
Nem durva. Ha szexuálisan vonzódtok egymáshoz, miért ne? Ez nincs életkorhoz kötve.
4/38 anonim válasza:
Én 27 évesen 44 éves nővel voltam, de nem fogok rádírni, mert úgyis csak kamuzol. ;)
5/38 anonim válasza:
Sok nő szereti a friss húst :) Szerintem nincs ebben semmi rossz. Én is voltam már több 30+ os nővel. 24/f
6/38 anonim válasza:
Én voltam fiatalon negyvenes anyukával, és nagyon jó volt.
7/38 anonim válasza:
Én 41 éves vagyok és bizony van egy 25 éves partnerem!
8/38 A kérdező kommentje:
irigyellek:)
2020. okt. 1. 08:52
9/38 anonim válasza:
Nem durva,itt is mindig ilyet keresnek a fiúkák.
10/38 anonim válasza:
Ne irigykedj, hanem inkább reagálj a felajánlásokra aamiket kaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!