Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 férfi 23 éves koráig sok? Ha ennyivel feküdt le összesen egy nő.
Ha neked jó ne foglalkozz mással
Én 20 évesen járok 10 nél, 20/l
Egy jó barátom azt mondta 5 pasi a maximum egy lánynál ha többel volt már könnyűvérűnek számít.
Én 27 vagyok és 21 éves koromban értem el az 5-ik partneremhez azóta is vele vagyok.De ha nem lett volna belőle komoly kapcsolat bizonyára ez a szám is magasabb volna.Szerintem nem sok.
Nem sok szerintem, de nem kéne ebből a mennyiségből továbbra is rendszer csinálnod, habár ez a te dolgod.
Ha mondjuk 18 éves korodtól kezdted, akkor 5 év alatt 8 pasi, miért lenne sok?
Nekem eddig kb. 30 partnerem volt 49 éves koromra. De ezen idő alatt volt egy házasságom, ami 6 évig tartott és jelenleg is házas vagyok 15 éve. Egyszer sem léptem félre. 16 évesen volt az első. Tehát 49 - (16+6+15) = 12 Tehát, 12 év alatt jött össze a 30 partner. ;-) Egyáltalán nem érzem soknak! Voltak egy éjszakás és néhány hetes viszonyaim és pár hónaposak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!