Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nincs orgazmusom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs orgazmusom?

Figyelt kérdés

Lány vagyok (20) , és szex során nem jutok a csúcsra,pedig már sok apró trükköt kipróbáltam (párna a fenék alá,elhúzott előjáték stb.),de hiába.

Még a két órás együttléteknél sincs semmi,ahol a párom 3x élvez el,de én még csak a közelében sem vagyok. Csak sima hüvelyi behatolás történik,én nem tudom rávenni magam arra,hogy a párom előtt izgassam a saját csiklómat,ő pedig sosem nyúl oda.Normális az,hogy nincs orgazmusom,vagy valami probléma van velem? A vonzalommal nincs gond,nagyon kívánom a párom,és szerelmes is vagyok belé,nem alkalmi dologról van szó.

2020. okt. 1. 08:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%
a nők 90%-a nem képes hüvelyi orgazmusra, csak letagadják. Semmi baj nincs azzal, ha közben izgatod a csiklódat és masztizol miközben dug.
2020. okt. 1. 08:12
 2/15 anonim ***** válasza:
24%
#1 Dr Okostojás megérkezett. Tán statisztikát vezettél, vagy olvastál egy tuti cikket a Kisanyámmagazinban? 😁😁😆😆
2020. okt. 1. 08:25
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
#2: aha, most vagy tagadásban élsz te is, vagy csak egy önérzetes pasi vagy, aki szerint benne van a hiba, ha a csaj nem élvez el csak puncin keresztül. A legtöbb férfi ha azt mondják neki Gpont, azt hiszik valami új mobiltechnológiáról van szó.. :D
2020. okt. 1. 08:27
 4/15 anonim ***** válasza:

Ez a két lehetőség van? Ok. Boldogok a lelki szegények...

Béke veled!

Kérdezőnek: ha nem is 90%-ban, de lehet oka valamilyen szervi probléma. Nőgyógyász véleményét kérd ki. Ha nem áll fenn ilyen probléma, akkor a párod nem képes kielégíteni, illetve szóba jöhetnek lelki tényezők is akár...

2020. okt. 1. 08:35
 5/15 anonim ***** válasza:

Lehet te azon nők közé tartozol, akik csiklón keresztül élveznek. Ha így van, akkor szexelhettek órákig is, akkor sem fog összejönni hüvelyen keresztül. Ne szégyenlősködj, izgasd magad, vagy szex előtt/után elégítsen ki téged a párod kézzel és/vagy szájjal. Ne görcsölj rá, hogy csak hüvelyi orgazmust akarsz, mert elrontod a saját élvezetedet.

N37

2020. okt. 1. 08:56
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél velem erről beszélni akkor írj privit, nálam is ugyan ez a helyzet!
2020. okt. 1. 08:58
 7/15 A kérdező kommentje:
Igen,ha magamat elégítem ki,csiklón keresztül sikerül elmennem 5-6 perc alatt. Ezért is furcsállom ezt a dolgot.
2020. okt. 1. 09:02
 8/15 anonim ***** válasza:
57%
5-ös vagyok. S mit furcsállsz rajta? Most írtad le a magyarázatot. Magadat izgatva elmész csiklón keresztül, de te a hüvelyit szeretnél, ami nem jön össze. Ez teljesen normális. Azért persze próbálkozzatok, de az sem gáz, ha csak csiklón keresztül lesz orgazmusod.
2020. okt. 1. 09:06
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nektek a több órába belefér, hogy a pasid többször menjen el, de az nem, hogy téged nyaljon? Azt meg nem is értem, hogy miért nem használja a kezét. Vedd a nyakadba a lábaid és amikor szemből csinálja hátra tud valamennyire dőlni, így benned is lesz, és a csiklód is könnyen elérhető. Mondd meg neki, hogy simogasson ott.

Te nem csinálsz magaddal semmit, 0 kommunikáció van köztetek, de várod a csodát...

2020. okt. 1. 09:16
 10/15 anonim ***** válasza:

Utolsóval egyetértek.

Én mint lány azt mondom,hogy pl. lovagló pózban csak a lány tehet arról ha nem tud elmenni.

Nem tudod rávenni magad,hogy izgasd a csiklód a párod előtt?

Itt már alapjáraton lehetnek problémák nem csak ez.

Sokszor tapasztalom,hogy a lányok úgy várják,hogy elélvezzenek,hogy amúgy semmit nem tesznek érte.(Akinek nem inge...)

Nem akarlak sértegetni de nem értem miért nem szólsz neki,hogy nyúljon oda a csiklódhoz?Miért nem nyal ki?

2020. okt. 1. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!