Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs orgazmusom?
Lány vagyok (20) , és szex során nem jutok a csúcsra,pedig már sok apró trükköt kipróbáltam (párna a fenék alá,elhúzott előjáték stb.),de hiába.
Még a két órás együttléteknél sincs semmi,ahol a párom 3x élvez el,de én még csak a közelében sem vagyok. Csak sima hüvelyi behatolás történik,én nem tudom rávenni magam arra,hogy a párom előtt izgassam a saját csiklómat,ő pedig sosem nyúl oda.Normális az,hogy nincs orgazmusom,vagy valami probléma van velem? A vonzalommal nincs gond,nagyon kívánom a párom,és szerelmes is vagyok belé,nem alkalmi dologról van szó.
Ez a két lehetőség van? Ok. Boldogok a lelki szegények...
Béke veled!
Kérdezőnek: ha nem is 90%-ban, de lehet oka valamilyen szervi probléma. Nőgyógyász véleményét kérd ki. Ha nem áll fenn ilyen probléma, akkor a párod nem képes kielégíteni, illetve szóba jöhetnek lelki tényezők is akár...
Lehet te azon nők közé tartozol, akik csiklón keresztül élveznek. Ha így van, akkor szexelhettek órákig is, akkor sem fog összejönni hüvelyen keresztül. Ne szégyenlősködj, izgasd magad, vagy szex előtt/után elégítsen ki téged a párod kézzel és/vagy szájjal. Ne görcsölj rá, hogy csak hüvelyi orgazmust akarsz, mert elrontod a saját élvezetedet.
N37
Nektek a több órába belefér, hogy a pasid többször menjen el, de az nem, hogy téged nyaljon? Azt meg nem is értem, hogy miért nem használja a kezét. Vedd a nyakadba a lábaid és amikor szemből csinálja hátra tud valamennyire dőlni, így benned is lesz, és a csiklód is könnyen elérhető. Mondd meg neki, hogy simogasson ott.
Te nem csinálsz magaddal semmit, 0 kommunikáció van köztetek, de várod a csodát...
Utolsóval egyetértek.
Én mint lány azt mondom,hogy pl. lovagló pózban csak a lány tehet arról ha nem tud elmenni.
Nem tudod rávenni magad,hogy izgasd a csiklód a párod előtt?
Itt már alapjáraton lehetnek problémák nem csak ez.
Sokszor tapasztalom,hogy a lányok úgy várják,hogy elélvezzenek,hogy amúgy semmit nem tesznek érte.(Akinek nem inge...)
Nem akarlak sértegetni de nem értem miért nem szólsz neki,hogy nyúljon oda a csiklódhoz?Miért nem nyal ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!