Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezem a szexet, és miért nincs orgazmusom?
Több pasival feküdtem már le de nem élvezem a szexet és orgazmusom se volt még soha szex közben.
Ha maszturbálok akkor azt élvezem és el is tudok élvezni. Tehát magamnak volt már hüvelyi és csikló orgazmusom is.
Béna pasikkal volt dolgom vagy velem van a baj? 24N
Vagy talán nem kívántad őket eléggé,pláne nem voltál szerelmes,így nem vágytál rájuk minden porcikáddal.Tuti ez volt a gond. ;)
25N
Egyetértek az első két válaszolóval, plusz még kiegészíteném azzal, hogy lehet te szerelmes voltál, de a pasik nem, és ezért nem figyeltek rád oda eléggé.
Szerintem nincs olyan hogy béna pasi, maximum nem tudtok egymásra hangolódni.
Itt az idő hogy olyan pasival légy, akinek te vagy az első, ed kellően odafigyel rad.
Ennyi.
Egyes férfiak gondolatai, betesz, kivesz viszlát...
Hüvelyi orgazmusra sok nő képtelen, de ha én eddig kinyaltam egy csajt, vagy kézzel izgattam a csiklóját, az tuti el élvezett.
Szóval szerintem igen, béna palikkal voltál eddig.
F
Te is az vagy, aki szerint mindenki szembe jön az autópályán, bakker😂😂
Legyél nyugodt, minden pasi béna, a maszturbálás egyébként is veszélytelen, akkor és úgy csinálod amikor és ahogyan szeretnéd. Neked találták ki.
A kommunikációt és a visszajelzéseket meg abszolút felejtsd el, ha még egyszer véletlenül lefeküdnél egy béna pasival...🤔🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!