Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik ezt miért csinálják? L
Figyelt kérdés
Többször szexeltem egy férfival aki mindig rám ír, és ahogy visszaírok neki el sem olvassa.
Érti ezt valaki? Vagy csak így akarja leszűrni h haragszom e rá?
2020. okt. 1. 07:34
11/21 anonim válasza:
Nekem volt egy ilyen barátnőm mint te kérdező, szerintem vegyél vissza egy kicsit, nem körülöttetek forog a világ.
12/21 anonim válasza:
Én a nőknél tapasztalom ezt. Ha rakérdezek, azt mondja nem ér rá. Ha erre azt írom, hogy elővenni, elolvasni rá ért, akkor 2 szót vagy akár egy smile-t elküldeni is. Ekkor jön, hogy hagyjam békén.
13/21 anonim válasza:
12
Ezt a nőkön sohasem szabad számon kérni, mert ezt eredményezed vele.
15/21 Williamspear válasza:
Gyermekem, te hány éves vagy?
Jeled az oviban?
16/21 anonim válasza:
Ha szexelünk ígérem én visszaírok. :D
17/21 anonim válasza:
A 16-ossal érték egyet. Dugunk, heti 2 alkalommal, mindig válaszolok.
18/21 anonim válasza:
Esetemben pl mert nem tartom 0-24 a kezemben a telefont.
19/21 anonim válasza:
más dolga is lehet, később majd megnézi
20/21 anonim válasza:
A tested érdekli nem a szöveged. Mit foglalkozzon az üzeneteiddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!