Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek a gyakorin alakul ki szexkapcsolat/párkapcsolat, hogy ismerkedtetek meg?
Melyik témakörben ismerkedtetek meg? Mi alakult ki belőle?
Kort és nemet is kérek, köszönöm!
Dettó ugyanez a történet, egy válasznál rámírt egy lány, beszélgettünk, a szokásos körök - máshova átmentünk, képcsere, számcsere, találkozás.
Remélem látjátok a lényeget: ha napi x körlevelet kiküldesz annak nincs eredménye. Naponta x db "szia ismi, van kedved..." kéretlen levelet kapnak, automatikusan megy a törlés/tiltógomb.
Gondolkozz fordítva (a lányok fejével)! Ha te lennél a helyükben neked mitől lenne érdekesebb az x+1. semmitmondó, általad nem ismert pasitól kapott körlevél az összes többi x másiktól? Kommunikáció, a másik megismerése, szimpátia, vágy felkeltése - amíg ez nincs meg addig csak egy vagy a tömegből.
Kiírt egy kérdést, hogy vajon milyen lehetőségei vannak párkapcsolatra, egy hosszabb személyes ismertető mellékelésével.
Írtam neki a kérdés alatt egy linkkel együtt, hogy korábban egy az ő leírását szinte teljesen lefedő tartalmú kérdést írtam ki, miszerint milyen esélyem van párt találni a megfogalmazott vágyak mellett. Belinkeltem a kérdést, ami korábbi volt az ő kérdésénél, így, bár nyilván ilyenkor mindenki írhatja, hogy "pont ez az ideálom", de nekem volt is a szavaimra igazolás.
Aztán írtam neki levelet, amiben magamat ismertettem. Beszélgettünk sokat.
Találkoztunk.
Tegnap egy hónapja volt az esküvőnk.
Rám írt egy srác éjszaka, és éppen olyan ritka kedvemben talált, amikor belementem Skype-beszélgetésbe. Reggel 9-ig dumáltunk.
Csak a keresztnevemet árultam el, a megyét, ahol lakom és a szövegösszefüggésből sejthette kb. a foglalkozásomat. Megkérdezte hajnali 5 körül, nagyon megijednék-e, ha kitalálná, ki vagyok. Egy ölelést kért cserébe, ha sikerül neki. Reggel 8 körül megtalált fb-on, csak már olyan kómás volt, hogy nem jött rá és továbblépett és másokat is átküldött linkben. Annyit elárultam neki, hogy köztük voltam, aztán elküldtem aludni. Délután írta, hogy most már rájött, melyik voltam én.
Aztán megöleltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!