Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk,izgató számotokra ha a lányok segge luka szőrös?
Figyelt kérdés
2020. szept. 29. 20:47
2/13 anonim válasza:
igen, főleg amikor egy kicsit megy fel a fenékvájatban is a jó kis szőrzet
valahogy nem érintett meg napjaink divatja, a szőr nekem azt jelzi: nemileg érett leányzó és közel a punci
3/13 anonim válasza:
Igen, számomra nagyon izgató. Én ilyen barátnőt szeretnék, mert nekem nagyon tetszik.
4/13 anonim válasza:
gondolom az előző kérdés tükör verziója :D
számomra nem izgató
5/13 anonim válasza:
Számomra nem izgató.
Persze párkapcsolatban nem várom el hogy mindig tökéletesen szőrtelen legyen, de ha választani lehet akkor inkább a csupasz.
6/13 anonim válasza:
Persze. Az még izgatóbb ha széklet is van rajta. 🤤😍
7/13 anonim válasza:
A szőrzeten megtapad a xar. Grrr
8/13 anonim válasza:
Lanykent mondom, szerintem fixen nem lehet normalis ferfiaknak izgato. En mindig leszedem, sajnos nagyon nehez alaposnak lenni es nehez is hozzaferni..😀
9/13 anonim válasza:
Fuj. Nyilvan megbocsajtom a csajomnak, ha szeretem, de jelzem neki, hogy ezt orvosoljuk. Az eletkedvem is elmegy tole kutyapozban. Inkabb en is leborotvalom az enyemet, pedig azzal lenne melo...
10/13 anonim válasza:
Nekem lányként szőrös,eléggé és bár engem zavart,volt olyan partnerem,akinek bejött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!