Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szexkapcsolatban milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szexkapcsolatban milyen a szex?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ez is lehet olyan érzéki, forró, mint a szerelmeddel? Ugyanúgy van sok ölelés, csók, simogatás stb. és utána összebújás? Lehet lassan haladni, hosszabb, izgató előjátékkal stb.? Sosem volt szexkapcsolatom, és érdekel, hogy mennyivel másabb, mint a pároddal szexelni, szeretkezni.
2020. szept. 29. 17:16
 1/8 anonim ***** válasza:

nekem BDSM kapcsolatom volt, nem csak a szexről szólt, de ugye nem komolyabb volt köztünk

nagyon élvezetes volt a szex, a partneremet szerettem kiélvezni, sokkal izgatóbb volt ez a fajta szex, mint kapcsolatban (mert kapcsolatban nem voltak BDSM elemek, nem voltak vevők rá a barátnőim)

szex után összebújás, simogatás, ölelés nálam alap, anélkül nem is mennék bele ilyenbe

F

2020. szept. 29. 17:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze, lehet ugyanolyan erzeki. Ahogy eppen jol esik.
2020. szept. 29. 17:32
 3/8 anonim ***** válasza:

Volt már komoly kapcsolatom és szexkapcsolatom is.

A szexkapcsolatomban is szenvedelyes volt a szex, de nem volt erzeki. Semmi oleles, simi, bujas.

2020. szept. 29. 17:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Mivel az érzelmek hiányoznak, nem olyan, mint a szerelmeddel. De technikailag attól még lehet jó, előjáték itt is kell és utána is jólesik egy kis simi, összebújás.
2020. szept. 29. 17:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Mivel a vonzalomnak meg kell lenni bármi, amit írsz,belefér.A fontos,hogy mindkét fél hasonlóra vágyjon.
2020. szept. 29. 18:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Vérmérséklet, helyzet, és ember függő.

Mindent meg lehet beszélni még egy szexpartnerrel is.

2020. szept. 29. 18:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, számomra tökéletes. Minden van, amire épp igényünk támad, régóta ismerjük egymást, csak szex van közöttünk évek óta, s azt kell mondjam, egyre fergetegesebb szexcsatákat nyomunk le az évek elmúltával. Ehhez az kell, hogy legyen szimpátia, s kedveljétek egymást, ne csak egy darab húsként tekintsetek egymásra.
2020. szept. 29. 19:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem igazán volt szex kapcsolatom csak, mert mindig belém szerettek a csajok, és utána már nem szex kapcsolat volt.
2020. szept. 29. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!