Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek volt már része 3as szexben mi a véleményetek hogy tetszett?
LLF felállásban voltam (mint nő).
Le lehet pontozni, de itt a véleményem:
Párommal és egyik legjobb barátnőmmel volt. Mivel idegen nőt a közelébe se engednék a mostmár férjemnek.
Hosszas beszélgetés, előkészület volt előtte. Ugyanolyan fehérnrműt is vettünk a lánnyal, megbeszéltük, hogy bennem kell elmennie, de amúgy minden mehet.
Majd eljött a nap. Ittunk és megvolt.
Azóta is 2. legrosszabb szexuális élményem (az 1. nemi erőszak volt, nem fogok róla beszélni). Azt, akit szeretek látni máshoz érni, mással intim helyzetbe kerülni borzalmas volt.
Soha nem csináltuk többet. Se nekem, se a páromnak nem tetszett. Utána hetekig nem is tudtam elmenni.
N23 (akkor N19)
Mi csak most szeretnénk kipróbálni de nem találunk hozzá normális partnert.
Izgató lenne de annyi idióta van hogy félelmetes.
Mert az szamít érettnek aki a feleségét másik pasival kuratja?
Az pedig akik szeretik tisztelik egymast, hűségesek, azok az éretlenek, maradiak prűdek?
Tényleg ennyire idióta lett a vilàg?
A 8-as arra célzott, hogy jól át kell gondolni, mielőtt belemegy az ember. Jó, ha tisztába van azzal, hogy mégis mire vágyik.
Az, hogy házasságon belül mit csinálnak az emberek, az csak rájuk tartozik.
Amúgy a világ meg mindig is idióta volt.
üdv
40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!