Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap küldtem magamról egy meztelen fotót egy srácnak, aki szintén küldött képet magaról és az egyik exéről ahogy szájjal kielégíti a fiút. Nagyon tetszett a dolog, felizgatott a szitu.. mi a veleményetek?
Figyelt kérdés
Vállaljak még be ehhez hasonló dolgokat vagy inkább ne? Mennyire veszélyes? Ha nem vagyok felismerhető a képen, akkor kinyomozható máshogyan, hogy en vagyok rajta?2020. jún. 7. 13:31
1/12 anonim válasza:
Ha nem azonosítható a háttér, és rajtad sincs felismerhető tetoválás, anyajegy, stb, akkor semmi baj!
3/12 anonim válasza:
A face profilodat ne add meg, hogy ne tudjon beazonosítani.
4/12 anonim válasza:
Semmiből nem tud azonosítani. Ha nem ismer, még a háttér sem veszélyes. De nekem is küldhetsz.
8/12 anonim válasza:
Ahogy írták is korábban, ha nem vagy felismerhető rajt (arc, tetoválás, anyajegy, háttér...) plusz olyan oldalon küldöd ahol a kép metaadatai is törlődnek akkor nincs gond. Kaptam olyan képet ahol a metaadatokban benne volt a gps koordináta a telefon fajtája sőt még anév is hogy ki csinálta (szóltam neki hogy erre késöbb figyeljen)...
De azért feltételezd mindig hogy a másik akár vissza is élhet a képeiddel. Ennek ellenére lehet nagyon izgató egy ilyen levelezés, és ha videózásra kerül a sor vagy videó küldésre ott is tartsd be ezeket.
F
9/12 A kérdező kommentje:
Utolsó,köszi a választ, nagyon sokat segítettél, jó ezeket tudni :D egyebkent kaptam jópár privátot meg farokképet, hiába mondtam el, hogy nem ez érdekel ebben az egészben :D szeretem elképzelni a masik felet is ehhez a dologhoz :P egyebkent 25/L vagyok
2020. jún. 7. 15:26
10/12 anonim válasza:
Facen kuldod beszelgetest kirakhatja
Ha nem bizol benne meg fixen ne kuldj tulsagosan durva kepet neki mert kesobb visszaelhet vele
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!