Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van olyankor ha egy ismeretlen csajt buliban felcsinál az ember?
Tehát nem ismerjük egymást még egymás nevét sem tudjuk. Részegen szexelük gumi nélkül, majd soha többet nem látjuk egymást. Olyankor mi van ha terhes lesz a csaj?
Velem pár hete történt ilyen, arra emlékszem hogy szexeltem de a lányra alig. A farkamon éreztem hogy ragad meg punci szaga van.
Ja, és azt meg sem említettem, hogy ha esetleg olyan szintű fogyatékossággal születik a gyerek, hogy képtelen önmagát ellátni, akkor életed végéig fizeted a gyerektartást.
Szóval hallgass rám, és tűnj el mindenhonnan a netről, élőben pedig még a környékre se menj, és akkor talán megúszhatod.
Mintha nem két emberen múlt volna a koton nélküli szex.
Egyébként meg olyan ember vagyok, akinél a fontossági sorrendben én magam vagyok az első.
És csak egy életem van.
És nem vagyok hajlandó ezt elb-szni egy részeg kefélés miatt.
És nem hiszek a halál utáni életben sem, tehát abban sem, hogy bárki is megjutalmazza majd az önfeláldozásomat.
És ha a csajnak is van legalább ennyi esze, akkor elmegy abortuszra. Ebben az esetben még hajlandó is lennék kifizetni neki, ezzel a kötelességemnek eleget is tettem.
De tőlem aztán legyen mindenki becsületlovag, a hülyeséghez joga van mindenkinek.
Végülis csak ~70 évet kell szopnia. De aztán ne lepődjön meg, ha utána a nagyszakállú felhőnbicikliző általi hátbaveregetés elmarad.
Nem az isteni, vagy túlvilági jutalmazásról beszéltem éa nem is arról hogy ne lehetne abortuszra menni. Hanem, hogy ahogy a koton 2 embertől függ, az is hogy mi lesz utána. Tehát megkeresni, megkéedezni jól van e, elmenni vele abortuszra, vagy megkérdezni egyáltalán mit akar, na az elég alap dolog.
És rendben van, ha számodra te vagy az első és nem akaros elcseszerinteni az életedet. De talán gobdolhatsz magadon kívül másra is. Próbáld ki, ajnálom
"Tehát megkeresni, megkéedezni jól van e, elmenni vele abortuszra"
Na ja, csak ebben az esetben már késő felszívódni, ha esetleg úgy döntene, hogy megtartja.
Jobb biztosra menni, ha esélye sincs, hogy megtalálja az apát, akkor talán jobban is motiválva van abban az irányban, hogy elvetesse.
"De talán gobdolhatsz magadon kívül másra is. Próbáld ki, ajnálom"
Próbáltam még fiatal, naív hülyegyerek koromban, és erre mindig csak ráb-sztam.
Tudod, tapasztalat. Próbáld ki, ajánlom.
(Még mielőtt elméleteket kezdenél gyártani: nem, soha nem sikerült be gyerek, erre mindig nagyon vigyáztam)
Magamon kívül, második helyen csakis a családtagjaimra meg néhány nagyon jó barátomra vagyok hajlandó gondolni.
Tudod, hogy miért? Mert megtapasztaltam, hogy csakis tőlük számíthatok hasonlóra.
Mindenki más tőlem felfordulhat ott, ahol van.
Elég felelőtlen vagy, de ez más kérdés, a te dolgod, nem játszom az erkölcscsőszt. Megjegyzem, hogy ha veled gumi nélkül alkalmiban dug akkor mással is - tudod így terjednek a nemi betegségek, de ez megint a te bajod.
Egyébként tso' ha úgy dönt megtartja a gyereket és nagyon meg akar keresni akkor meg is fog találni. Nem egyedül fog kérdezősködni a pultnál, hogy x héttel ezelőtt kik voltak ott, hanem kérni fog segítséget. Kezdve azzal, hogy a telefonod cellaadatait a szolgáltató 3 évig köteles megőrizni. Szóval nem olyan lehetetlen megtalálni. A bíróságot a gyerektartás megítélésénél nem fogja érdekelni az hogy alkalmi volt, vagy részeg voltál. Sőt mi több majd ha lesz családon belül is gyereked akkor a "becsúszott" gyerek ugyanúgy igényt tarthat az örökség arányos részére - a saját gyerekeid "elől".
"Nem egyedül fog kérdezősködni a pultnál, hogy x héttel ezelőtt kik voltak ott, hanem kérni fog segítséget. Kezdve azzal, hogy a telefonod cellaadatait a szolgáltató 3 évig köteles megőrizni."
Jóvan, fiam, te se vagy egy műszaki zseni.
Ami nem baj, csak nem kéne vetíteni a hülyeséget.
Cella-adatokból nem lehet megállapítani, hogy ott volt-e a szórakozóhelyen.
Még ha pestről beszélünk is, a cellák nagysága több száz méter sugarú kör, vidéken meg akár 10-15 kilométer sugarú kör is lehet.
Na most egy szórakozóhely több száz méteres körzetében egy este alatt megfordul sok ezernyi, akár 10 ezernyi ember is, még ha több cella adataival dolgozol, akkor sem tudják ennél jobban leszűkíteni a kört.
Arról nem is beszélve, hogy ez mekkora nyomozati munka lenne.
Hát bőven nem akkora, hogy egy ilyen kis piszlicsáré ügy miatt a rendőrség ezzel foglalkozzon.
Egyébként is, elmondom, hogy hogyan szokta ezt a rendőrség használni:
HA már van egy konkrét gyanúsítottjuk, akkor az ő telefonjára vonatkozóan kikérik a cella-információkat.
Vagy esetleg olyan súlyú bűncselekmény esetén, mint pl. sorozatgyilkosság, akkor tömegesen elkezdik kikérni.
De ebben az esetben még csak bűncselekmény sem történt, úgyhogy nagy valószínűség szerint még el sem jut odáig ez a sztori, hogy a rendőrség akár csak belenézzen bármilyen papírba, ha meg igen, akkor pár hónap múlva hozzák a határozatot, hogy nem találtak semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!