Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon erôs pisilési inger...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon erôs pisilési inger szex közben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Még nem volt részem hüvelyi orgazmusban. Sem vele, sem mással. Amikor együttvagyunk ha elmegyek mosdóba elôtte, ha közben, teljesen mindegy hihetetlenül erôs pisilési ingert érzek. És van az a pont többször is, amikor muszáj leállnunk, mert az érzem, hogy mindjárt odapisilek. Függetlenül attól, hogy elôtte voltam 5 perce mosdóban.

Többen azt mondják, hogy engedjem el magam, mert az az orgazmus kezdete lenne, de olyan intenzív az inger, hogy nem megy.

Elsôsorban nôk véleményére lennék kíváncsi.

Más is van, vagy volt ezzel így? Mi a megoldás? Tényleg az az orgazmus? És ha elengedem nem lesz ‘baleset’?

Köszönöm a válaszokat!

#Pisilési inger szex közben
2020. szept. 27. 22:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ne tudd meg, én mennyire vágyom arra, hogy egy lány "összepisilje" magát szex közben tőlem. Brutálisan izgat már a gondolat is. De tudom, hogy a legtöbb lány nem meri elengedni magát ilyenkor.
2020. szept. 28. 18:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Mit nem adnék egy ilyen csajért...volt egy, aki ugyanígy nem tudta elengedni magát, meg is ölte vele a ,,bulit"...

Szóval, spricceld csak le őt, de rendesen!

2020. szept. 29. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!