Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon erôs pisilési inger szex közben?
Sziasztok!
Még nem volt részem hüvelyi orgazmusban. Sem vele, sem mással. Amikor együttvagyunk ha elmegyek mosdóba elôtte, ha közben, teljesen mindegy hihetetlenül erôs pisilési ingert érzek. És van az a pont többször is, amikor muszáj leállnunk, mert az érzem, hogy mindjárt odapisilek. Függetlenül attól, hogy elôtte voltam 5 perce mosdóban.
Többen azt mondják, hogy engedjem el magam, mert az az orgazmus kezdete lenne, de olyan intenzív az inger, hogy nem megy.
Elsôsorban nôk véleményére lennék kíváncsi.
Más is van, vagy volt ezzel így? Mi a megoldás? Tényleg az az orgazmus? És ha elengedem nem lesz ‘baleset’?
Köszönöm a válaszokat!
Sokan azt írják, hogy a spriccelôs orgazmus valójában nem létezik és ez valóban pisi.
Nagyon aranyos a srác, szeretné, hogy jó legyen nekem, de egy bepisilés sok lenne, még nem tart itt a kapcsolatunk és nem hogy lepisilni, lespriccelni sem szeretném ôt.
De az sincs rendben, hogy folyamatosan leállunk és arra kérem ôt, hogy ha lehet gyors legyen, mivel én így nagyon nem élvezem a szexet.
Szóval valami megoldásra nagyon szükségem lenne. 😔
"és nem hogy lepisilni, lespriccelni sem szeretném ôt."
Egy jó kapcsolatban ez nem gond, főleg nem, ha ezen múlik, hogy végre elélvez-e a csaj. Akkor sem kellene ennek gondnak lenni, ha ez csak szexkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!