Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeximádó extrém kövér hölgy?
Figyelt kérdés
Hatalmas méreteket imádó sportos férfi vagyok.
Talán a nagyon nagy nők is szeretik a szexet,a gyengédséget.
#kövér szex
2020. szept. 27. 13:32
1/8 anonim válasza:
A nagyon nagy nők is szeretik a szexet, de a nagyon nagy nőknek nincs hozzá önbizalma, hogy belemenjen ilyenbe.
Üdv egy kicsit nagy nő
2/8 A kérdező kommentje:
Biztos sokuknál így van.De nekem ők tetszenek,szépnek tartom őket. Így sincs önbizalmuk?
2020. szept. 27. 13:37
3/8 anonim válasza:
Az önbizalom attól nem jön vissza, ha egy férfi szerint szépek.
Azon az egy férfin kívül mindenki bántja és alázza őket.
Az önbizalom sérülékeny jószág.
4/8 A kérdező kommentje:
Értem amit írsz,volt már extra nagy kedvesem.Be is szóltak többször az utcán,mert 100 kilóval nehezebb volt nálam,s a primitív emberek erre ráharaptak.Mi mással tudom meghozni az önbizalmukat,mint hogy vonzónak vallom őket. Nyilván személyes találkozás után érezhetik csak meg igazán.
2020. szept. 27. 13:44
5/8 anonim válasza:
Önbizalom híján nem mernek találkozni.
Ha nem mernek találkozni, nem tudod bizonyítani, hogy vonzónak találod őket. Ördögi kör.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Van jó ötleted?
2020. szept. 27. 13:50
7/8 anonim válasza:
Rengeteg türelem kell mindkét oldalról, de ha egyszer egy ilyen hölgy megválik a gátlásaitól, hatalmas örömökben lesz mindkettőtöknek része :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!