Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, mi volt a legextrémebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi volt a legextrémebb hely ahol pettingeltetek egy lánnyal? Csak petting, nem szex.

Figyelt kérdés

Hány évesek voltatok és mennyi a lány?

Meddig jutottatok egymás izgatásában, miket csináltatok?

2020. szept. 13. 13:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

moziban több partnerrel, utcán 1 lánnyal, játszótéren 1 másikkal

20 körüli lányok én 22-25 között

2020. szept. 13. 13:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Itthon nalunk a konyhaban ..mindneki itthon volt
2020. szept. 13. 13:07
 3/11 Lazy Lover ***** válasza:
77%
Nyilvános WC 😆
2020. szept. 13. 13:14
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
suli wc ben leszopattam egy csajt .én 19 a csaj 17 volt
2020. szept. 13. 13:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetem előtti parkban egy bokros részen. Szopás volt csak.
2020. szept. 13. 13:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Metrón az ölembe tette a táskáját és alatta a farkamat simogatta. Harmincon túl voltunk mindketten. Buszon és taxi hátsó ülésén ujjaztam.
2020. szept. 13. 13:48
 7/11 anonim ***** válasza:
87%
Templomban, próbafülkében, buszon, lépcsőházban ujjaztam, ő meg leszopott miközben kocsival mentünk
2020. szept. 13. 14:35
 8/11 anonim ***** válasza:
85%

Tizenévesen volt vonat WC (úgy rémlik ott szex is volt nem egy alkalommal), Palatinus strand termál medence, Palatinus strand hátsó rész a hullám mögött akkor még a csúszdák nem voltak megépítve üres placc volt dombokkal, fákkal. Aréna Plaza WC-ben is volt akció... Középsuliban fiú WC, lány öltöző (bár ezeken a helyeken szex is volt) Suliudvaron eldugott helyen is volt cicitapi. Azért így felnőttként vissza gondolva, hogy tizenéve miket csináltunk... Vannak gusztustalan helyek :D Eszembe is jutott egy szakállas vicc... Miért fénylik az iskola? Mert szétkefélték. :D

28/F

2020. szept. 13. 17:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Videki buszon a váci úton szopattam,moziban,vezetés közben leszoptak,próbafülkében szopás és nyaltam is,diszkóban az emberek közt tánc közben kiverte kézzel egyszer egy csaj,strandon a wcben szopás,Ausztriába menet egy forgalmas parkoloban nappal szopás stb...
2020. szept. 14. 07:04
 10/11 anonim ***** válasza:
88%
Taxisként szopott le úgy nő, hogy a férje a hátsó ülésen aludt... :D
2020. szept. 17. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!