Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Meg tudod akadályozni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Meg tudod akadályozni a puncid összeszrításával, hogy beléd lehessen hatolni?

Figyelt kérdés
Vagy megnehezíteni a behatolást ilyen módon?

2020. szept. 27. 08:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt ilyen de nem direkt csináltam.

A partnerem nem izgatott fel rendesen és nem tágultam ki, alig nedvesedtem be.

2020. szept. 27. 09:00
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Nem lehet megakadályozni.
2020. szept. 27. 09:01
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem lehet ilyet.
2020. szept. 27. 09:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Megakadályozni nem, de megnehezíteni a behatolást igen. Volt olyan exem aki elég sz*rul bánt velem, gyanítottam is egy ideje h megcsal, na meg a farka is elég vastag volt. Egyszer annyira szoros voltam és száraz (lelki okokból, szóval nem direkt csináltam), hogy nem sikerült behatolnia, már neki is fájdalmat okozott az egész és inkább megsértődött és otthagyott :D
2020. szept. 27. 09:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Megakadályozni szándékosan nem hiszem hogy lehet, de ha nincs a nő eléggé felizgulva, kitágulva, akkor nemcsak neki kellemetlen, a pasinak is, sőt lehet hogy be se tud hatolni. Hasonló volt már velem is, nem voltam felizgulva, száraz voltam, és annyira szoros, hogy nem nagyon tudta volna berakni. Nem szándékosan csináltam, és ő sem erőltette, kicsit ellazultunk, és úgy már nem volt gond.
2020. szept. 27. 18:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!