Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom pénisze merev állapotb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom pénisze merev állapotban maximum 5-6 cm. Annyira nem tudtam élvezni eddig a szexet. Mit tanácsoltok ?

Figyelt kérdés

Milyen pozíciók ajánlottak egy ilyen adottságokkal rendelkező férfinek és partnerének ?

Nem az ő hibája, én abszolút tudom, és nem szeretném megbántani őt, de annyira nehéz így. Még a pettinget is elutasítja.

Mit tanácsoltok !?

2020. szept. 27. 07:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgessetek. Probáld meg máshogyan motiválni őt... vannak ilyen nagyobbitó technikák is ha nagyon zavar. de mást is bevethet, hogy téged kielégitsen, pl kéz, nyelv, más erogén zonák. illetve ezeket mixelve...
2020. szept. 28. 14:45
 12/14 anonim ***** válasza:
51%

Hihi, megmondom a tutit, vegyetek péniszköppenyt a sexshopbol.

Ráhúzza a farkára és egyből lesz neki 4-5 centivel hosszabb, és akár 1-2 centivel vastagabb farka is.

Tuti élvezni fogod, és ezáltal ő is, hogy neked bejön.

Na meg simán lehet popsiba is, de csak a fantázia szab határt.

2020. szept. 28. 14:52
 13/14 anonim ***** válasza:
érdekes hogy vannak nők akiknek nem a méret hanem a párjuk a fontos érdekes de jó.
2020. szept. 29. 06:38
 14/14 anonim ***** válasza:
68%
5-6 cm? Bazki, annál még a MasterCard is hosszabb.
2020. szept. 30. 12:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!