Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom pénisze merev állapotban maximum 5-6 cm. Annyira nem tudtam élvezni eddig a szexet. Mit tanácsoltok ?
Figyelt kérdés
Milyen pozíciók ajánlottak egy ilyen adottságokkal rendelkező férfinek és partnerének ?
Nem az ő hibája, én abszolút tudom, és nem szeretném megbántani őt, de annyira nehéz így. Még a pettinget is elutasítja.
Mit tanácsoltok !?
2020. szept. 27. 07:51
11/14 anonim válasza:
Beszélgessetek. Probáld meg máshogyan motiválni őt... vannak ilyen nagyobbitó technikák is ha nagyon zavar. de mást is bevethet, hogy téged kielégitsen, pl kéz, nyelv, más erogén zonák. illetve ezeket mixelve...
12/14 anonim válasza:
Hihi, megmondom a tutit, vegyetek péniszköppenyt a sexshopbol.
Ráhúzza a farkára és egyből lesz neki 4-5 centivel hosszabb, és akár 1-2 centivel vastagabb farka is.
Tuti élvezni fogod, és ezáltal ő is, hogy neked bejön.
Na meg simán lehet popsiba is, de csak a fantázia szab határt.
13/14 anonim válasza:
érdekes hogy vannak nők akiknek nem a méret hanem a párjuk a fontos érdekes de jó.
14/14 anonim válasza:
5-6 cm? Bazki, annál még a MasterCard is hosszabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!