Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konditeremben a lányokat le szokták szólítani?
Figyelt kérdés
Eddig itthon edzettem súlyokkal fenékre leginkább 1 évig, de mostmár szeretnék gépeket használni, meg nagyobb súlyokat. Kicsit izgulok, nem akarom hogy nézzenek vagy valaki odajöjjön hozzám.. :D2020. szept. 26. 18:21
1/9 A kérdező kommentje:
Nem ide akartam kiirni...
2020. szept. 26. 18:24
2/9 anonim válasza:
Vannak helyek ahol igen, van ahol nagyon nem illik, legalábbis ismerkedési szándékkal.
3/9 anonim válasza:
Ha tetszel egy fiúnak, ő oda fog menni hozzád. A világ így működik. Mi ezzel a baj?
Mondj nemet, ha nem szimpi, ennyire, de ennyire egyszerű.
5/9 anonim válasza:
Normális edzőtermet válassz. Olyat, aminek jobb a híre, esetleg élsportolók használják. Nyilván kicsit drágább lesz a bérlet, de legalább nem csak koca-testépítők járnak le, mint a legtöbb noname konditerembe.
6/9 anonim válasza:
No para, élőben fülüket-farkukat behúzzák a tinder-huszárok.
7/9 anonim válasza:
Menj nyugodtan edzőterembe, mindenki nagyon jófej és segítőkész (ha jó termet választasz). Én is pár hónapja járok és az elején mikor "ügyetlenkedtem" segítettek nekem még kérés nélkül is :D. Nem fognak rád mozdulni úgy, hogy kellemetlen legyen neked. Legfeljebb elutasítod illedelmesen.
8/9 anonim válasza:
5: Én ezt pont fordítva tapasztaltam. A drága felkapott helyekre az újgazdag ordítva edző iphone nyomkodó ecsethaj kokszosok jártak zömmel, a csóri "gettós" terembe meg azok, akik valóban nem ismerkedni és feszengeni mentek.
9/9 $$$$$ válasza:
Nyugi nem nagy esely van arra hogy barki is oda menjen. Álltalaban mindenki edzeni megy le. Bár a fiukban/ferfiakban igy is benne lenne az ismerkedes. De tisztaban vagyunk vele hogy a lanyok is edzeni jonnek le. Ezert nem emegyunk oda zavarni... Az hogy megnezzenek elkerulhetetlen ha jol nezel ki. De senki se fog ugy bamulni ,hogy kiesik a szeme. Max egyszer-egyszer oda pillantunk. De eszre se fogod venni... Siman menj. Jo dolog terembe jarni :D .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!